[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
今次多隻斷腳狗
可以打了
上季打22場入左28球波
唔講以為佢去左踢波
len好似走?
我反而覺得呢隊波潛力上限係入到playoff
想再進步已經冇可能
跟本最應該rebuild就係佢
係咁開埋啲西約 又唔敢tank盡
成日季尾贏埋啲冇意義嘅波
Steve Nash Says Mike D'Antoni Will Lead Nets' Offense, Jacque Vaughn To Lead Defense
So Steve Nash arranges the rotation
Nash負責幫榮狗換腦?
設計戰術
榮同kd 無限iso
進化版既牙Lue
奶共尖續潮人 8500/2y
Cls估佢唔到
以為佢差唔多返克里夫蘭打幾年最後退休
點知都係LA瀨死唔走
希望唔會因為咁搞到ad想走人
你都痴線,係湖好食好住點解要走
重要返騎咁弱智。
同埋AD蝗死忠黎,點會想走。

屌你個場靚到
屌你熱火痴鳩線
你唔簽廢老ad就真係走啦
要係猗退休既簽一日約咪得點會簽成年番去又再打生打死
人際關係
城市版球衣好J到 想入返件了
屌你cut Zhaire Smith為咗佢
Detroit Pistons sign LiAngelo Ball to one-year, non-guaranteed deal
唔減人工
原來佢仲有打波咩

48 NBA players have tested positive for coronavirus out of 546 tested during initial testing phase from Nov. 24-30, sources tell
@TheAthleticNBA

@Stadium

屌仲點開季
Larry Nance Jr. is ready to lead Cleveland Cavaliers and sees second year jump by Darius Garland

痴鳩線, 幾時到你
笑撚左
隔離兩個禮拜後又係一條好漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞