[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
白邊返傾屎
垃圾返垃圾場
岩呀,驚炒車

精神面貌 教波係好撚燥,但me2人真係第一次聽
一隊波咁多人冇人報警冇人set cam影佢
成隊人係度一係老屈一係智障,至少metoo始祖都出黎鳩噏下啦
其實如果我係鹿
真心覺得係要trade字母,死摟佢都無用
就算簽左約都提心吊膽叫trade me
不如而家有價搶番幾個後生+pick好過啦
又可以同新教練夾下
根本鹿呢兩年都唔會有咩希望
呢兩年仲要係大年,抽番幾個正野又可以玩一段長時間喇
你咁肯定抽得中另外一個MVP?
70勝球隊拎住個b2b mvp點都博多年啦,Milwaukee呢啲城市一廢可以廢足幾十年
呢兩日咁靜
乜嘢大動作都冇
7788啦 位有限 簽多都係要waive
都要搞訓練營架嘛
差唔多啦
其實同意你睇法
不過b2b mvp拎去換新仔同pick其實點都無賺
又無咩人話值得換or100%練得起
成隊波又係圍住字母砌
不如搏多兩年睇下有無champ囉
字母留唔住要重建咪trade假期同中間頓走
佢地都有交易價值
其實佢肯咬老底點解要返傾屎
訓練營洗幾多人 事旦g league人都得
再唔係邊緣人好似76岩岩簽左個Derrick Walton Jr
唔算大動作掛
都係老底,梗係去hea隊
但佢去傾屎唔會打得起下年拎返份好約
下年有21年d rookie,老底都冇佢份
除非大傷老底應該點都有嘅
Kostas Antetokounmpo has signed a two-way contract to return to the Los Angeles Lakers.
打親情牌
而家都定灑,等開波,之後就係等 waive 了。
下星期二就開始training camp
都應該會有啲野睇下
想問下幾時之前要清人?
公牛簽下簽下好似隊波成18個人
仲未有牙lin消息
6換1 trade harden
咁其實pick到個狀元都會驚佢叫trade me
不如成隊都一年約算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞