[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
牛仔要補既野 今年起碼補左一半
相反箭個陣仲廢過上年 harden同西書都叫trade me
仲要主力都唔撚滿意各自定位 應該季中再trade抽波仔
仲要補咗wood同老表
箭開5000一年比harden都唔簽
仲要harden直接唔撚理管理層同老細
兩年後佢跳出簽 火箭到時真係咩都冇
所以我覺得網比高少少offer 箭都已經會狗衝
其實出埋狗榮都叫賺咗
兩年前既老表 我會話今次火箭有機會衝champ
但依家既老表 真係冇野簡先試下得唔得
Wood只能夠講中規中舉 叫緊之前側翼係convington
河仔又走埋 我真係唔睇好箭
講緊入playoff呀傻閪
Harden單核帶隊西3嗰陣你戒奶未?
如果我係網我先唔會讓步,呢家主導權完全唔係箭到
廢極都有playoff
前年打咗三分一季排西十四,都輕鬆爆返上西四
網就係唔出榮叔先一直deal唔到 想直接3巨頭
雖然覺得網出榮都賺
唔係一月出返嚟咩
就係regular season 排名
你口中佢單核拎西前3果季 已經係有Howard
佢第一季打火箭 拎咩排名 你慢慢睇返
講緊佢同wb爭mvp嗰年啊傻閪
同埋今年佢單核?
佢加CP3都單核
今年西岸前8 我排出黎既 我唔覺有邊隊廢過箭
唔係講兩句粗口 講人哋傻閪就等於你啱
你要同我講 你排你心目中西岸前8出黎先
咁大個人 點樣駁人唔係都要人教下話
弱智fced
佢自己講同wb爭mvp果年
火箭保持咁既陣容
正常打入唔到PO
我裸跑成條彌敦道
可唔可以拍片
個個都話箭入到playoff

我排
1.猢
2.艇
3.拓
4.牛
5.塊
6.勇
7.太陽
8.jazz

咁上面邊隊唔根入playoff
當2個mvp死架
真係弱智
你要j harden就入返個你老母個閪度打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞