[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
龜上年波衫銷量都前15
今年換埋號碼應該好多人買
其實箭係咪博牆傷份人工保險俾慳錢
On9王
你兩年前有冇反表入湧
好彩Oubre走咗
唔洗擔心佢迷我腸
想掃一掃Wall無咁食球權呢樣野

2016-17
Harden第一年打PG, WB第一年三雙加MVP
但個年ball possession第一係Wall, 另外兩個咩表現唔講啦
Wall就只係23+ 10+ 東岸第四

harden 係咪每年都樣講

結果完季又話對方唔好
三弟:我想去搵大哥
完季又要趕人走 不了
All star pg 黎講
應該咖哩最夾harden
但佢地兩個同隊就爆晒cap
Curry係打體系,夾哈登打咩戰術?
哈登應該要夾湯臣喎
harden iso 分比手感仔射
curry自走炮要變做ray allen?
如果計夾既,其實真係curry夾哈登最好,哈登係強在進攻組織都係絕頂,基本上登登要傳一定可以做到好多靚位比curry射

對面要諗守curry定登登,九成要內線手撲多隻出黎,已經好夠玩

仲未計廢鳩係到

以上假設wisemen, wiggins 用黎換登登
揀支炮大把選擇喎
點解要夾個咁勁既PG
夾細佬curry同hield,
bogdanovic好過
除咗1號位 Curry同其他位置嘅星都夾㗎啦
兩個都有組織既G位 係最百搭

或者咁講

其實任何球星識組織既都會影夾好多
所以 curry KD KT 加埋真係屈機
無球走位射勁準,有咩唔掂就扔個波俾 KD 1on1
Wall組織都好勁
屌你老尾原來牆傷既既時間仲耐過mj第一次退休到復出既時間
仲要本身屈速打波
今年龜老左加傷住打都成舊屎
為左個first pick接John wall諗唔明
"Stephen was trying to play me as a Ray Allen or a JJ Redick, all pin-downs," Curry said. "I can do it, but that ain't my game. I need some flow, I need some mixes of some pick-and-roll, and pull-ups...That last season was hard."
咁講啦 都未必係搵藉口
不過就show到佢未勁到點樣用都勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞