[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
上年都仲係新仔一陣 今年比粒波佢即刻直墮地獄 禾少養仔真係冇眼睇 比佢玩多一兩年我諗傾屎班新仔都應該死得咁上下 又要重頭黎過
簽埋啲垃圾有鬼用咩
應該填人數掛
都出唔到架啦
d 不3不4多到
真係要靠自己DRAFT 到兩個SUPER STAR 先有機會冠
難過登天
the process 都玩左咁耐先有兩個有缺憾STAR

唔識欣賞
Two Warriors players have tested positive for COVID-19. As a result, the Warriors' training camp has been delayed one day. Will start individual workouts tomorrow, with group practices starting Monday.
— Connor Letourneau (@Con_Chron) December 1, 2020
成個roster 唔計班guard...

Bjelica , Bagley, Parker - 4 / 5
Jeffries - 2/3
Barnes- 3/4
Robinson - 2/3

唔知你邊一忽睇到好多不3不4
你咁精神bjelica bagley Parker擺5號
點同你睇
仲有frank , metu
Walton 有擺過Bjelica , Bagley 打5號位
Metu作為舊東家可以同你講
唔好期望咁多
係 基本上firm
ig無咗禾少都即刻跑到數
榮叔點都避唔到要對塞

上個賽季兩場對親塞都扮傷
第四場 唔睇都知湖贏
繼續扮傷
第5場好睇
終於可以清算狗榮
咁密集做乜柒
依家底薪入面佢算好個堆
三雙魔有組織㗎
我都係魚腩fans
咁計等同Rudy Gay打5一樣
真係有數得計
center 白邊 Holmes Alex lex
3/4 袋利 frank Parker barnes robinson bjelica
12號位 fox同 buddy都應該食得曬35min以上
無話d咩 只係覺得班管理層好撚廢 potential入去都係浪費時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞