[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
火箭鋪緊下年重建
而攞個pick ,而wall同表弟因傷成績渣都大條道理
我反而覺得巫為左送走個傷殘人士放棄個pick好唔值得
巫個first pick其實好值錢
加曬protection
箭最好只是攞到2025嘅11pick
有保護 入到po就冇事
其實做呢個trade都可以理解既,大家係僅有資源下格硬博一博
但係其實都幾悲哀,有啲隊係擺明博盡都講緊淨係爭前8
出左常規賽上半季嘅schedule
有冇其他隊嘅schedule好似熱火咁奇怪 成個月不斷兩鬥xx,兩鬥xx

差唔多
nba不斷整d唔夠4日嘅mini bubble有用咩
Kristaps Porzingis says he expected to be ready for the season when he had knee surgery. That changed when the NBA decided to open Dec. 22 instead of mid-January or later as anticipated at the time.

波神睇黎要報銷
太撚玻璃 有價好賣
出年大年
希望當值傷一傷抽波仔再沖後年
減少travelling
21年個pick唔係喺瘤弱到咩
有無落順位保護
有價真係好trade
傷到咁換Hayward 就差唔多
不如博佢健打一季
佢係話原本計劃一月開季既話,佢做咗手術都可以開季復出,但而家變左十二月就唔得。
換horford 等波神係雷霆休息一年 下年送多個pick 換番黎
其實我牛真係見晒頂
依家套roster 頂盡5-7

不如tank1tank 要個大年側翼
搵連登仔做nba gm真係會一年29隊鬥tank
反正拎唔到冠,不如 tank 一年下年再衝
今季出到就睇埋今季先啦
Tank完未必返到轉頭
越tank輸波文化越深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞