[龜西組合何時誕生]2020-21 NBA 休季討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
停賽冇得睇仲悶呀
我當一日開15場互片
隔日打一場
常規都要70日比賽+70日休息
Total 都140日
啲大帝點肯 重要未計playoff
講左唔會停
你入去比佢地屌啦
公牛好教練
係入面打一季?人都癲啦
上季就話得返個playoff先整bubble姐
Lillard長期係西岸打生打死 一次正選都冇攞過
對手係Curry Harden Westbrook CP3 根本入到已經好好
lillard 成日到二三月先爆數據
近幾年已經係咁
自己攞黎
講得衰d 個bubble 同坐監無分別
痴線 出一出去返黎都要隔離幾日
有幾千萬美金一年人工但無地方洗錢
每日夠鐘就打波,打完返房
八村
佢堅係靠速度搵食

好難搞
All star正選咁著重人氣
佢點同curry Harden呢啲比
籃網幫到你,harden過東岸
要睇佢啲射波同組織係點,速度一定慢咗落黎,呢兩樣就決定佢既ceiling
大家都睇得donovan好死
但其實人地coy排第二
你可以話cp3帶起,都可以歸咎wb性格問題,donovan唔識處理性格巨星,公牛無呢個問題
1個月前咪有James Harden vs John Wall & Michael Beasley

https://www.youtube.com/watch?v=ENPGJHR_1MA
Zach LaVine應該都算唔易搞個類球員來?
wb直上管理層講佢想點打
fuckme未去到咁
同埋fuckme套波夾到人,淨係clutch time你唔好斷佢就得,同埋生涯去到呢個moment,應該算搞到
搵得beasley都唔慌認真
睇緊harden訓練片
唔知點解好撚掛住Rafer Alston呢啲street ball格球員
家下好似無哂呢類球員
呢家睇John Wall好有睇Rose打波啲feel,每次加速都驚佢傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞