認真討論:馬勤當拿定美斯勁?

584 回覆
51 Like 329 Dislike
美斯淨係數據已經屌打隻手球仔
Why not both?
而家是但捉一個扭波叻既去返以前打呢啲人同呢啲陣大把人可以做到肥馬呢啲效果啦
有冇聽何sir架
球例唔同冇得咁去跨時代比較
攞呢啲完全唔可以量化嘅嘢去比較有咩意思?
點解未試過食住個橙踢波就唔叫有技術?完全唔知咩邏輯。點解一定要帶下遊球隊攞冠軍先叫有鬥心?美斯保持十幾年顛峰6奪金球獎鬥心就一定差過老馬?講球壇份量,唔係正正就係夠份量先玩到小圈子咩?

我無睇過老馬踢波唔敢講邊個一定好過邊個,但我完全唔覺得你講呢幾點有任何說服力去講出美斯邊度差過老馬囉
好心佢哋睇多d何Wayne補課
用手入波美斯做唔做到
美斯真係試過用手入波
咁兩個都勁囉
美斯唔係咩
以前個防守系統好差
啲動作睇落好狼死 但一推過咗就可以順住落
咁佢都應該死
2018年個隊叫一線尾
垃圾殘陣打法國輸1球
成界世界杯無人入到法國3球
唔係阿根廷足總為左賣人出阿甲仔
個陣Top fit 大巴拿 阿古路 伊卡迪 美斯 天使
正選出正常人同陣絕對唔會輸俾法國
Pavon 美沙 Armani
佢防線弱廢一回事,但論整體實力根本唔弱絕對唔係一線尾
再講法國呢場純粹靠包皮個人能力突破
如果用翻你既標準法國都只係一線尾球隊
係 睇佢D球皇片,真係俾D防守嚇親
馬勒當拿係j佢果種俾人鏟跌都即刻起身跑過既精神
依家俾人鏟兩野仲唔抱住個膝頭轆下地先?
好鍾意睇佢 但無論係美斯定馬勒當拿都睇到好嬲
乜個個要輸波都走去踢人
講老馬冇歐聯果啲係咪傻
80年代意甲>歐聯架
個時已經打緊442 352啦
235 mw講緊2-50年代喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞