認真討論:馬勤當拿定美斯勁?

584 回覆
51 Like 329 Dislike
咁以前無咁易Foul同食牌.

如果而家出牌尺度鬆左都肯定會多左球員主動落腳
呢堆人得馬斯同迪馬叫有啲表現
其他一樣無咩作為
美斯=順境球王
老馬, C朗=真球王
比空氣MARK死左
收撚皮啦屌你老母
賤種疤塞黑到出哂名果時你係咪未撚出世呀
咁美斯個六冠王都有3冠係偷返黎啦
以前防守同補位戰術都無咁多 所以好多時對住帶波能力強就要用更多超技術
足球發展就係咁 唔同時代都有唔同既玩法

如前面巴打所言 其實兩個已經係當代既球王級 只係老馬係帶隊能力上可能更勝一籌 而且好多球星都已經講過呢點
美斯個格太內儉 但毒撚格至少有樣野比老馬好 就係無咩惡習
以前啲防守球員真係廢到阿媽都唔認得
C朗=場下球王
你提嗰幾個冇美斯咪一樣冇歐聯,on9仔!
弱撚智,反美斯都唔係亂9咁來啦,有幾侮辱呀?成10年高峰期球王級表現,你可以話唔及老馬,但唔會係冇得比囉
乜嘢超技術,根本就係冇腦,中圈對住馬勒當拿仲要落鏟咪即係送單刀
拿玻里算,森多利亞咪算囉,莫非森多利亞入邊有幾個老馬level?仲有86年維羅納都攞到意甲冠軍,如果要吹到馬勒當拿攞意甲啲對手有幾強,咁人哋維羅納應該要點吹?
C朗唔使上場都攞冠軍啦邊有十二碼炒呀
朗狗用一個冇上場嘅冠軍證明自己國家隊勁啲真係笑死人
求其塞一堆人落去
係有朗會廢啲,啱啱咪有朗提子輸比法國囉,上年冇朗提殺入決賽周中歷歷在目,我仲俾人吹到變咗C朗一己之力又奪大賽冠軍
同一屆美洲盃分組賽冇美斯贏智利,有美斯輸決賽又點計
老馬=美斯球技+c朗領袖風範
美斯
而家先留意到個post名原來打錯字

邊撚個係馬勤當拿
其實仲有個紀錄冇乜人知
美斯試過365日入左100球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞