認真討論:馬勤當拿定美斯勁?

584 回覆
51 Like 329 Dislike
金球獎多數唔係比冠就亞架啦
德國打整體 所以冇人拎
美斯突出少少 又名氣大 咪佢拎lo
上年世盃係摩迪拎金球
唔通又話佢carry?

美斯4球一助
點同老馬5球5助拎世盃個種carry
打荷蘭係互射十二碼贏炸
錯啦
神化古人只限90年代尾個d球星
90年年代前ge足球唔係連登仔認老個年代
簡拿華路係青年軍黎
吹到佢地同場踢過好多季咁
菲律賓都炒過日匪15球tim
但你講ge以前係百幾年前ge事
肥馬係80年代尾最巔峰
邊有咁遠
4強話就話對德國 主辦國
但大家當年完全唔睇好德國 04歐國盃先分組出局
係黃金一代初踢大賽 無咩經驗之下都係加時先輸比意大利

決賽對施丹靠carry ge法國都只係贏十二碼

02德國勁過06德國
講到阿朗係歐國盃決賽前毫無建樹咁
然後美斯散步都叫carry阿根廷入決賽
沙維小白冇美斯都拎到世界盃

美斯冇左佢地就頭dupdup
巴西試過有個人死左 3百萬人上街哀悼
到而家仲係哀悼人數ge世界紀錄

佢叫冼拿
06年係青黃不接之後ge換血期
德國身為主辦國拎季軍都比人話超出預期

起碼02都有二奶克 簡尼 高路斯

下面認同 法國個屆真係踢光頭佬
所以06係無02巴西咁獨當一面
06年係隊隊都唔弱但又唔強咁
金球獎多數唔係比冠就亞架啦
德國打整體 所以冇人拎
美斯突出少少 又名氣大 咪佢拎lo
上年世盃係摩迪拎金球
唔通又話佢carry?

美斯4球一助
點同老馬5球5助拎世盃個種carry
賽車都咁多
比利實仲多
唔好夾硬兜啦
肥馬同查韋斯 卡斯曹班人frd過打band
佢自己都係公開反美人士 支持南美嗰班共產國家
美國唔撚比佢入境嗰啲來

不過我覺得真係無乜問題
人地南美生活環境咁唔同
支持啲咩其實無咩好過問
咩三十頭
直頭係廿八歲打後好似只係出過兩三場波
夾硬拖到三張野先宣布收山咋
美斯歐聯唔係靠佢 阿根廷又14年靚陣都講得出

吹奏肥馬真係無咩問題
但用來踩美斯真係得撚啖笑
佢係左翼 自由主義者
佢支持獨裁唔代表崇尚共產主義啵
你話佢撐民粹就差不多

阿根廷14年有個馬斯查蘭奴已經差好遠

巴塞06靠細哨伊度奧
09有亨利
11年MVP
15年msn 邊屆真正叫做佢carry呢
你啱
一定無一屆係啦

MSN MVP 定係最早期拍享利伊度奧
明眼人都知尼馬蘇亞雷斯抑或韋拿享利緊要啲啦

馬斯查蘭奴後面一個頂兩個就叫靚陣
美斯前面一個打兩個就唔撚算

你老味啦 巴塞七折享利都講得出

贏就唔計美斯輸就入佢數呀?

MVP MSN個比重真係同等呀?

肥馬拿玻里當年同鋒線拍擋Careca giordano都比意媒吹奏過Magica組合啦 careca打中鋒入波仲要多過肥馬添 唔見你話唔計肥馬carry?
你呢d死傻西真係成個女人咁
班00後唔知有
06德國一定勁過02德國
係簡尼過左高峰,但列文都唔差
波歷克高路斯比四年前更加成熟
一班後起之秀拿姆普多斯基小豬又彈起
機動化踢法踢落勁過四年前多多聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞