認真討論:馬勤當拿定美斯勁?

584 回覆
51 Like 329 Dislike
C朗就話要插幾下花姐
美斯幾時要咁做呀
點會冇呀?86至 94 場場世界盃都有直播。
多餘動作只係得插花?
無計啦 巴塞邊似蝗馬咁係歐足契仔
唔似蝗馬咁有人幫佢黑啲冠軍返嚟
一早係我心中
歴史top5就係
比利 馬勒當拿 告魯夫 美斯 c朗
排名不分先後

呢個年代係美斯 c朗超晒班
其他球星感覺同80~90年代真係差啲
不過講球壇歴史公認都係70~90年代
係最頂盛,最多球星

無左c朗美斯之後可能真係無咩巨星級
變晒更整體形式,玩體系,踢法
咁你同講廢話有咩分別
個重點就係講緊佢d 缺點拉低佢既評價
你一邊話認同又話我地講岩晒
又話咩唔同角度 個問題係你個角度講d 野都係廢話啦
講到自己分析因果扮有邏輯係到偷換慨念
我話佢呢個地位人工帶領隊波勝利係應份
代表話佢唔輸得?
現實巴塞有幾多次出局/俾人大炒佢果場一d建樹都冇?
佢係世上其中一隊最top 球隊作為世上最佳球員之一有表現係應份有錯?
剩係計佢有表現果d , 出局大炒成場隱形唔討論得?
如果要求佢有表現都有錯咁你岩呀
任何人都做到啦
一陣又準備覆我認同不過唔同角度?
岩呀 屎係臭果方面都表現得好架
唔係唔同角度就 = 分析得好好要拍手掌架喎
你講果d 只係一堆廢話咋ching
疤狗都夠薑出黎講黑哨
蝗真係黑到仆街
反而北京電視機係球證on9又屈落巴度
70-90年代成三十年,2000年到依加先廿年,未來十年唔通無乜星?00-20 都有唔少巨星可以比啦
https://youtu.be/ulHCcZxo8pA
球證咁嘅表現 兩邊都好多誤判
又神化古人,根本以前冇咁勁,你咪覺得佢好勁,Carry全team
一路覺得施丹同大哨喺美斯同牙朗之上
老馬年代一定有一個飛鏟落去
就算我朗迷都覺得美斯係勁好撚多,淨計球技一定歷史第一
事實上自細哨.c朗.美斯後係少左
一代只會不如一代
始終我睇波最黃金年代係90年代
差唔多粒粒皆星
我睇波年代係90年代
80年代我唔評論
但事實上真係以前既球員勁d
以前鼓勵暴力飛鏟.拉3咩都齊
總之可以用盡所有野stop你
而起英超.對住你不停踢都係無牌
所以巴西南美黎親英超都踢唔起
但又咁講.依家既足球講求系統性
以前比較隨意.但比較易受傷
因為以前犯規你以為會紅都係一樣無事
傻閪, 你講既野就真係侮辱你老豆老母

美斯搞小圈子你又親眼目擊過, 而家你知既都可以隨時係鳩up 你就信, 我再講多次你智商侮辱左你老豆老母, 搞小圈子比d 垃圾落正選對自己有咩著數?

淨係六次金球, 加一年九十幾球, 再加埋細細個有病要不斷打針增高, 決心已經大撚過keyboard 前面既你啦, 你又一次侮辱左你老豆老母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞