係咪真係咁難有大學生男友

736 回覆
558 Like 2075 Dislike
Pm我,大把大同單身男等介紹
Sales 但係慢熱 怕同女人講野
我係咪誤會左啲咩
我有個同事
個樣成個弱智咁
得160高
大學grad

個口好臭
你啱唔啱
1. 當你以身份行先去睇人,人哋都會以身份行先去睇你

2. 私樓妹又點?係咪你俾錢買?如果唔係,你只係出世出得好dd,唔係你嘅成就。人家大學生係靠自己努力讀書入大學,身份一定高級過你

利申:三大 master, 80後有車有樓,夠錢退休。老婆係公屋妹,無大學,不過佢叻過好多私樓大學生囉
你覺得自己憑咩可以嬴到大學畢業既女仔,講緊係20頭至中,係大學畢業既男人都想自己女朋友又靚又叻
呢個咪問題中心
大學男我得唔到
低學歷我又唔想要

好矛盾又唔想做老姑婆

好矛盾又唔想做老基佬

咁佢做左咩你覺得叻過master 大學生?
創業?
我諗緊個投票比率係咪連登男女比例
好冇學識嘅人先會咁...

明白樓豬唔想同班人咁樣求求其其就一世...

唔好比啲放負嘅人講兩句就睇死自己

加油!!
想搵條件好啲既咪自我增值
條件太差又唔肯增值就唔好妄想咁多
人哋有智慧有見識,睇人唔會身份地位行先,喺ibank 做,人工高過好多大學生,識打好關係,主動好學,識投資搵錢,樣樣嘢親力親為,好過d自持身價賣弄身材要求多多嘅女九萬倍。講完
唔好咁講啦!

唔一定係咁
我有個大同,樣麻麻,但唔肥揾幾皮同你差唔多年紀,佢都等緊我介紹女仔
樓主用學歷度人,其他人咪用學歷度佢
自己做唔到憑乜要求人地做到又唔係真係好有錢
啲地盤佬一年到晚一日到黑最在意嘅永遠都係iphone

會送iphone去追人我真心覺得係柒多過impressive
同意呀 樓主又唔睇下自己咩斤兩 要求多到
無學歷都係Ibank做到
Btw 我都有搞緊網店既
但每個人能力有限 我真係盡力左都係兩萬幾
抄股票又唔夠膽
我都知有d學歷既人唔會剩係要賣弄身材既女
如果你有睇上面嘅內容
所以先唔跟同事風著個套show 胸衫

點都好多謝你意見先
世上冇蠢人 只有懶人
E cup算有條件啦
認真咁講
如果你唔想讀書嘅話至少都要培養返定期睇書嘅習慣
不會吟詩也會偷
俾人見到你都係有啲學識
如果唔係只靠身材話你只會吸引到炮友
男人谷精上腦梗係點都上啦
射咗之後就會開始冷靜返
開始諗吓究竟兩個人行唔行到落去
到時咪又係會飛
我覺得你要求都幾多下
你要求u grad 我覺得ok
但又接受唔到姐弟戀
又講私樓妹咁 咁你目標都叫明確嘅
「u grad 唔要細過你 私樓」

我想講u grad又要年近30真係個個都接近事業開始上軌道同埋成家立室架喇
咁你無渠道下真係難啲喎

我唔係想mean你 但你會唔會搵到方法去識你target入面嘅目標先 講定先 交友app就算撚啦數啦
成街都係大學生。你自己無得,太垃圾,更識唔到
原來今時今日仲有人care 學歷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞