係咪真係咁難有大學生男友

736 回覆
558 Like 2075 Dislike
(打針/手術)想整容/整過容入一入黎
https://lih.kg/2274995

仲要自稱王祖藍咁嘅樣
樓豬咁on9冇人屌?
咩圈子識咩人

你自己讀大學
咁身邊朋友咪大學生
搵到d工係要求大學畢業
身邊d同事咪大學畢業

你識埋d大陸、地盤朋友
佢哋身邊咪差唔多的人 lor

讀大學除咗學歷高咗
思維都會唔同咗

你揀人時 人地都會揀你
你想「跨圈子」識人
起碼你要係好吸引人
除咗外型
性格都好重要
如果你仲係成日收埋自己
就唔會有嗰種魅力
開朗樂天的女仔先有吸引力
女人來講 大唔大學又有咩所謂 有閪就得
淨係識怨人條件差,又唔諗辦法增值自己,當有大學生approach就當人神咁拜,你咁冇見識同冇主見唔怪得你冇男朋友
仲要佢自己都知根本傾唔埋躪
做乜仲要勉強自己搵個唔夾嘅人
cls
cls 好多u gard既人都鳩下鳩下,gard左做aco, 唔好以為u gard就好有見識啦同搵5萬地盤佬已經普通唔係工人級,好撚勁架喇,就算u gard既engineer都要做十幾年先有5萬,樓主真係onL9
總之唔好去啲一睇就知係俾女仔報嘅野
拳擊都有分種類
咁你係吖 你咁撚廢 咁多時間上連登開垃圾post冇時間讀書抵你成世搵唔到仔
地盤佬搵多過大學生好多
唔係想一碌鳩打一船人
但我自己u grad左
同d中5grad既人吹水真係feel到格格不入
我係你相反,我master final year, 我未婚夫高中畢業地盤做,大家都揾兩萬幾,佢仲好支持我讀書。
樓主,你要求人時,人地都要求你。大學唔一定出pool架。如果你為左識個大學男朋友,咪part time 讀,我master 都係part time讀。你肯上進,自然會發光,呢個係吸引力🧲法則
Tg
佢送禮物係想追你姐
咁樣對你大大方方先好呀
唔同小小野都同你計住
呢種好男人黎
住邊好多可能性 唔係一定要搬岀黎先好既
內向毒 點做sales
睇你打字都辛苦基本表達能力都有問題 仲想搵大學生
唔好弱智喇 乖 收返埋
俾心機打扮 無醜女人 只有懶女人
問題係 大學男好多都唔會揀大學以下嘅女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞