係咪真係咁難有大學生男友

736 回覆
558 Like 2075 Dislike
試下match 下啦
真係match我會覺得我呢個post好有意義
含大
起完樓主底似係真心膠

講真你有波仲要E咁勁係好有優勢
仲要未有30咁後生
join下啲後生仔搞嘅行山團
咩學歷嘅人都有
行山上上落落
睇住你對波浪下浪下咁
駛咩講嘢
大把仔圍啦

所以要識真係唔難
但係你外表以外嘅"'配套"係咪真係可以令人想同你長遠一齊先係重點
更靚更好身材都好,要做人世,性格同個人嘅增值能力真係好重要
到你哋一齊要諗生活,佢就會發現你唔係一個好對象
打個比喻,你一個月輪更返28日工,日日14個鐘
係我就會諗
結咗婚生咗仔點算,請個工人都唔掂啦
返少啲鐘人工又低咗維持唔到生活品質
你份工又單靠勞力增值力低難改變

想進步嘅人係唔會想畀另一半拖住步伐前進唔到

所以如果你想搵個高學歷嘅男友係因為想進步
應該增值咗自己先
大學生/大學畢業生都有唔同嘅要求啫
我諗呢度99%嘅人講大學生係refer緊大學畢業生
大學唔係你想像中咁樣
有錢就讀到
現實D諗
人地有得簡仲會簡sales妹?
銀行都大把sales妹,點解唔簡做銀行既?
真係以為大閪晒?
樓主真係好應該去進修下。
同埋當你有個大學男朋友就唔會咁諗。當年我中學畢業讀唔成書走左去做地盤,做到自己有公司買埋樓,比條女話我冇文化,散左。我就嬲嬲地走返去讀書,識左另一條女,但佢唔知我有公司,畢業後幫佢搵左份3皮野既工就比佢飛左,話係我身上睇唔到錢途,因為當時唔想咁辛苦搵左份1皮野黎做。事實證明,我咁撚勁唔撚要你啦。
結局:做老姑婆
又醜又基層,要求有大學學歷既男人先會考慮
呢啲女屌過咪算
?
後生有機,老就冇。
你ok嘅搵個老你10年樣差嘅Master都有可能。
求介紹
你講野講到19999咁, 你打完出黎, 睇一次先send 啦
瘤主仲噁心過妄想毒撚
你想搵有學歷嘅人冇問題
重點係你冇學歷冇見識
憑咩?
樓主自己冇上過大學 番既工又係基層 自然身邊冇大學生畢業既人 你連遇都遇唔到 仲講咩拍拖 根本個階級都唔同 仲咁高要求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞