係咪真係咁難有大學生男友

736 回覆
558 Like 2075 Dislike
BMI幾多先
溝唔到女 痴左線
Agree講句野都1999
留tg
我指會考考得差,走去讀HD,再part time 讀埋果degree 果啲
你話有人quit U去追夢果啲,少數囉
大學都有好多人讀得好差比學校開除啦
入到大學都唔比心讀機果啲搞到低gpa就不思進取啦
連登不嬲係講呢啲野,新會員咪撚衝岀黎柒啦
比你遇著個大學教授咪即刻騎上去
佢返sale工時長又唔係office hour
人哋放假佢返緊工,放飯時間又唔一樣
你咁比無得比喎
大把人入到大學努力追gpa追hon
你唔同嗰啲比?

所以我上面講咗最緊要心態,唔夠咪繼續讀
但如果只以目前top up degree同其他比就真係唔太夠
同問
我想講,讀完大學既唔會揀你
因為你為人太膚淺,話題又唔啱傾,冇視野
我只係想表達讀到大學唔代表咩
只係想講做人最緊要係有上進心
肯去自我增值改變自己
並唔係要將local u同top up作比較
想表達番好多讀書唔叻既人都靠努力逐步改變自己
希望樓主都可以努力改變增值自己搵到自己既興趣同優點炸
我明
但上面有人問top up degree算唔算嘛.....
我本身都表達最重要係心態,話肯進修係好事....
你會唔會敏感咗少少
我建議你追曬上面comment先
下 其實所謂大學生咪又係講呢啲話題
睇完你講野主要都係話自己身材好打扮好
你人生有冇其他野?
其實你係咪a0冇拍過拖
唔係㗎 可能我係文科仔
同身邊朋友傾偈都係講哲學 藝術 政治 心理學 社會發生咩事
樓主睇到未
冇degrer有月入兩萬算唔錯喇
依家好多FG都冇呢個價
同齡朋友真係冇乜人唔係大學生 中同讀asso hd 嘅過兩年都入得返哂大學
辛苦你唔知姐
可能要企十個鐘,食飯時間唔定,要跑數
假少,星期六日例牌冇得放
同office 工兩個世界
唔覺樓豬有問題
嫌棄呢啲形容詞係你地講,樓主只係想搵個有學識識有修養既

正如男人八歲到八十歲,不論係男神級定金鐘m記連登仔級都係想搵個大波靚樣長腿

咪一撚樣
其實我都唔明架,但我無女朋友

中年都黎,準備讀topup。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞