係咪真係咁難有大學生男友

736 回覆
558 Like 2075 Dislike
我好驚做老姑婆 同時 我再等我就過30歲😞
對我有興趣無個係大學生

屌你樓主 你早幾個月前先話有個大學肥毒名校生追你 仲話冇大學生追你

有冇諗過係你自己問題 左揀右揀 所以冇個啱?
有大學生 又嫌人有邊樣邊樣唔夠符合到你要求
冇大學生又嫌人冇學歷

有冇it男/it男既伴侶可以入一入黎
https://lih.kg/1572857

無諗過有學歷既人係無移民想法
https://lih.kg/2099954

咁搞法梗係難揾男朋友
女友中六、我master,咪又係咁,睇相處嘅姐,唔好太on9就得
我睇到就係真係嫌棄,但到底係嫌棄緊咩就根本無交代過,佢地到底點相處,真相得樓主自己先知

可能真係咁膚淺啦,嫌棄學歷
可能係嫌棄緊對方談吐修養眼界etc,而呢啲無可否認係低學歷中係比較常見既情況,樓主一句in short就帶過晒

如果係後者咁坦白講都無可厚非,人之常情
收啦臭雞
眼高手低
佢講黎講去除左身材就係打扮
憑佢講嘅嘢完全睇唔到個人有咩內涵
搵5萬都唔一定好chur,識人做地盤係2千幾一工,呢啲就睇經驗同手工,另外或者佢係判頭仔都唔出奇
前者係無feel 性格大男人好克人憎
想控制我
成日覺得自己好勁
但我鐘意服從強者
樓主回應下
我上面有講進修
如果自己唔表明學歷,你點分辨到對方係咪你想要嘅大學仔?
有咩好回應??
咁你無錯,班友話你嫌棄人學歷低係佢哋on9
你望下班偽進仔
邊個男人會想揀個揸白卡嘅女朋友有地盤佬吼咪算係咁,一擔擔
好難幾行文字表達咁多
收皮啦 我月入20萬都唔撚想搵個企街臭雞sale
唔明你咩意思,黑警都好多u grad

你要求呢個條件其實好空泛
之前個IT男你又話溝通唔到
即係單純u grad其實又唔啱你
有冇具體嘅條件參詳下
女友master 我ive仔
講經 咩
大把大學畢業男無女
講到好委屈咁
呢四行字前後矛盾
不如樓主講下你咁重視學歷嘅原因

係為左下一代?
為左擴闊視野?
定係只係想威?
應該比人中出多次, 就知邊個係好男人..........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞