係咪真係咁難有大學生男友

736 回覆
558 Like 2075 Dislike
隱性gay
top up degree唔算高學歷
俾錢就讀得
咪害你左d fd la
你自己都唔係嗰個圈子憑咩要求人係
如果你自己係 反而好難識唔到
我3大畢業,老婆中6都未畢業,我好愛我太太,同埋其實反而係佢冇嫌我公屋出身。

所以未必冇可能

最緊要你知道自己鍾意咩就得喇。
思想統一師
巴打應該有返啲年紀
Gay
你點同對方溝通先
一陣對方講下英文你聽唔明又覺得佢串你
一陣對方講下大學啲野你聽唔明又覺得佢串你
一陣對方講下學術野你聽唔明又覺得佢串你
人地梗係搵番同自己LEVEL一樣既人最舒服
有咩可能會揀你
有學歷有高潮
不過咁講,你老婆雖然唔高學歷,
但喺ibank做都有返啲地位搵錢能力,都係條件
但如果你老婆唔係ibank,人工唔算好高嗰陣

無學歷但同樣有你上面講嘅技能時
我諗你未必會揀佢做老婆
top up讀嘅嗰班人能力本身比較參差
就算first class可能都唔及本身ugc嘅second class

俾個例子
band3中學考第一
band1英中考中間
你覺得邊個大機會叻啲?

不過咁講,肯進修已經係好事,唔夠咪再讀慢慢升
最緊要係心態
我都係同樓主一樣覺得有u grad既男仔真係吸引啲
可能因為自己無讀過u 同唔想伴侶係一個比自己蠢既人
而我好好彩進修果時係連登識到個唔介意我數學真係差到拎u 既男仔幫我補習
後尾仲仲做埋男女朋友
我都有擔心過其實學歷差咁遠會唔會好難相處或者佢屋企人會唔鐘意 但好彩無
問過男朋友會唔會介意另一半學歷低 佢話唔會 但唔希望佢一世都唔增值自己 而佢當初就係見我好努力學好數學而吸引到佢

利申 依家讀緊hd 已經拍左2年幾拖
可能你未讀過大學 先會咁嚮往大學生男友
其實已經2020年 真係周街都係大學生 大學生中都有好同唔好既人 相反 無咁高學歷係咪又代表個人一無是處呢
如果性格差 價值觀唔同 大家相處唔到 真係幾高學歷都係咁話啦
你要改變下自己想法同態度先得
試下多d欣賞人地其他方面既好

利申 靚女u grad 男朋友中學畢業 好恩愛 好開心
玩膠撚
你啲中文好撚難睇 曬鳩我時間睇post 屌你老母
只想知道當你尚存一息
你也會耗盡元氣去吻我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞