係咪真係咁難有大學生男友

736 回覆
558 Like 2075 Dislike
如果你想識高質男
就唔好淨係用身材吸引人
人地比你更加識玩架咋
當你sp / ons
到時你同人認真 人地當你玩具
仲傷心啦
好多謝c打你

成日d人貪學歷拉埋貪錢
明明2樣事情

我會有禮貌咁回話唔適合
但係我同同事講哂我平時同佢講既說話俾個男人知
所以佢電話入面問我係咪無學歷所以唔出

基於係事實所以好快話係
去speed dating 囉,等d agent幫你搵
Gay post
好老實講 到左有學歷 物質ga野多左
Relationship 係burden 多過 need

For us 有時機會我只會俾一個 俾你果陣你浪費就88
Whatever people say “你揀人 人揀你”
We move-on on a day basis. Have fun & a good life. 😊

利申 外國master grad + 做緊政府
出家啦,邊個話一定要結婚?

以你呢種性格,將來都應該幾惡頂
認真,90後,無degree係好少數
大撚把
個問題根本係你圈子無呢啲人
你去join d 90後tg / WhatsApp groups
大把活動join,連登活動台大把
95%以上地盤佬話題得賭波賭馬叫雞

Btw, 你想進步唔好近咁多你個同事
On99亂講你嘅嘢俾人知
大陸人真係唔知咩叫私隱
鍾意高學歷嘅人好正常
但係香港咁多大學生冇理由一個都冇
定係自己諗嘢真係太低B人哋頂唔順
講多句,唔好咁易俾人屌
咁樣點識人都無問題
有大學學歷但係搵得唔多又有無興趣?

叫春不如行動
留底tg先啦樓主
一定大把巴打埋身
笑撚死
之前係其他post睇過
應該無記錯?
唔講粗口
幾時都話港女性格衰要求又高.叫雞好過
大學畢業係依家香港係好基本, 如果連大學都冇,生出黎的下一代多數蠢同特別難教 , dna 影響天生的能力好大
咁你有波嗎😅
屌,我都係,唔啱feel 唔想一齊,所以有人approach 都無拍拖
不過我係女仔黎
你組織能力小學生都不如,搵大學生做乜?
去大學搵
有啊 所以性格內向
朋友都叫我俾d自信
成日send d醜女有老公 ig自信女
提高我自信心
屌你老母你自己又唔係大學生
又要求人地有大學
你所講嘅自己係私樓妹咪又係你老豆老母嘅私樓
好啦 屋企住咩唔到你決定
但陣間比你真係搵到個大學生
又話人地屌你咩公屋 我私樓妹喎
自己廢老仲咁撚多要求
抵你無仔啦臭雞
男人黎喎,cow 唔到女喺度放負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞