Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
掩耳盜鈴 係無補於事
光復連登 時代革命
高登仔過擋連登
何嘗唔係掩耳盜鈴
最近試過普通會員連續開帖
一個鐘內只可以開兩個帖(好似係)

其實唔洗諗到咁複雜 又五毛又pr公司
你有無諗過啲行動帖,文宣帖 無人理的主因係因為啲帖質素低引唔起共鳴,無內容可以討論,咪無人理沉囉
有啲五毛到出晒面,又勤力
日日出垃圾post
呢個post應該都有d五毛, 九唔撘八話我點解建議ban帳戶。根本唔係講緊呢樣野。

其實限制每人每個鐘或者每兩個鐘最多出一次post亦都可以考慮。
多到呢,入呢到一樣有
限制每兩個鐘出一次po有無得諗?
太多政治討論影響瀏覽

一個post同回覆有超過100負評或以上應該隱藏該貼及過多負評者發佈者同一日都唔可以再係該post留言回覆

應該可以減少機械ac
呢招都Work呀。

Admin瞓醒未。去咗邊?
最撚煩係鳩貼新聞洗版嗰啲五毛
去咗揾敗登玩幻幻
真係要搞搞
限制出post數其實都只係有少作用
因為佢哋好多account
反而我覺得應該比人負皮多要禁言
再唔搞就揾美帝制裁連狗
唔明點解有d人覺得PR五毛一定有好多account。根本無數據,亦唔知PR五毛係唔係同時有數個account, 定係不同PR各自有好幾個account

假設有個五毛,同時有十個account, 佢要連開十個膠po, 先可以推低一個正po。咁如果限制佢每個鐘出po,佢只能夠每個鐘重覆一次。當然佢可以再推其他膠po, 但膠po其他人唔幫推始終會沉。

而家問題係,有PR一停出膠po,速度之快及量會快過大家消化連登新po速度,令行動po暴光率大大減低。

咁問下大家,係唔係平均每個鐘睇一次連登?

負評多禁留言可以一齊做,無衝突。
帶風向post涉及另一個問題。好明顯係高層次嘅5毛PR先做到。帶風向嘅post點樣去解決呢個問題,我交返你去諗吓有咩方法。

同埋其實我相信你都承認咗,五毛PR其實都有好幾類,唔可能用一招就可以解決晒所有問題,係要逐樣解決。

返返去我嗰個問題。你試諗吓,每日出100個帶風向嘅post,同每日出10個帶風向向個post,對於連登來講,係好事定係壞事?
而家嘅連登同高登一撚樣
我少上咗好多
巴打,呢樣正正就係Admin要注意嘅嘢,唔好以為好多膠po, 會令到連登好似好熱鬧,廣告費會提高。長遠係會搞死連登。
一日五個post?不如一個
咁樓主要第一個被祭旗
連登有一半流量都係靠鳩貼新聞post嘅reply撐起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞