Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
見到 d UID 2xxxxx or above 既巴打,係到講以前連登點點點,懷念以前連登。

真係睇到好撚老尷😅😅。
新會然係咁

留意下啲uid 二三十萬嗰啲
你點知連登背後老細係邊個。
傻閪你睇下佢uid 先啦
亦都可以證明人哋以實際行動多過其他人紙上談兵明明手足出哂去奮戰自己就喺度涼冷氣追 live
所以呢?應該繼續追求低質?
上郊登
日鳩日運動未完 保持抗爭熱度保持嬲嬲

仲有班黃衛兵周圍屌人呢樣唔用得嗰樣又唔用得
我當然知,黃世澤都開名屌過佢。所以我係address緊 Admin。覆咁多個po, 我係想Admin睇到。
其實自從有熄燈呢樣嘢。
我覺得五毛總會嚮熄燈後滲入。
admin係咪有人威脅你D乜所以"寬容"五毛存在?
五毛除咗會發假資訊,仲會出口術"輸咗架喇","贏唔到架","香港人都係搭黨鐵架啦" ,"某某黃店好難食,人血饅頭" 言語挫人士氣。
所以你講嘅原本連登高質係bullshit
你指既高質用戶係講緊 因社運而開ac 個班 =.= ??
你地濫用左連登做抗爭大台姐,呢家連登回復正常,少左人上(抗爭者)根本好正常。
你呢d 新移民賴死唔走,又融入唔到連登,又上到一吐氣,笑撚死
你知唔知咩叫岀口術?
好似北佬啱啱學用廣東話咁
老實講要有個機制去ban 5毛啦...
再咁落去只會變成另一個高登...
五毛的確好Q煩。見到有心嘅人出post越來越少。
雨傘果陣大把人迫佢bam佢都扮無聽到??

連登創立日期:2016/11/25

完啦好嗎?
中共信用系統係政權幫你評分, 然後剝奪你喺社會既權利.
而巴打提倡既 ! 系統係方便普通會員辯識邊啲會員俾好多人block, admin 亦唔會禁止被 ! 的會員發言, 純綷係一個標籤提示, 唔明你點解可以混為一談
佢完全冇諗過就係佢呢D鳩人搞鳩亂個場
不如叫班行動撚自己搞番個黃登啦

咪撚再迫連登圍住自己轉
gphone 豬閪叫人睇連登頭呀
理大之後 一支勇武小隊、四個少年的故事:戰鬥、療傷、渾沌,等一個時機
https://lih.kg/aFwPmpV
#23 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
我好普通咁問一句:其實守poly守乜?
個樓豬就啞撚左,然後又問我個咩意思,又屈毛
有巴打建議過一d機制ban帳戶,但係Admin一直冇做。

依家唔講呢一個議題住,係建議下,透過限制每人每日出post次數,睇吓可唔可以改善下五毛嘅問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞