Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
出咗三次
跟住就永世封鎖Account

其實可唔可以開一堆Account去淘寶度賣
跟住咁上下就封鎖佢
啲錢呢就可以壯大呢個討論區啦
「林鄭不能移」一早blocked柒咗
Push
唔鐘意咪quit囉。
嘩屌,成條Revenue水喉,Admin不如諗諗佢。 玩下五毛,又有錢收。
屌你老母P牌閪 屌走你個on9仔。
咁我諗連仔Admin唔係on99,佢地都知道五毛趕緊客,始終都要做野。
5毛post有跡可尋,主題都係以麻醉為主。極低養份。
贊同"每日限post",提升質素,減低5毛汚染
每日只可開兩個post
場運動都完左仲想要咩行動po?
公道d講,我知連仔間唔中有做野,不過整體好忍手。而家多咗會員半放棄,咁Admin要諗諗係咪要認認真真做一次。
我自己係okay的。試下幾個月無妨,睇下個連登會變成點再review調整。
起底見到你日日出好好垃圾po,又無咩人like你,次次得幾條友。真係可憐 唔怪得抺黑我。
原來肓俠,失敬。自己search有下有咩行動啦。
黃店打卡行動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞