Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
好多野都係相對,你無一條rule可以淨係針對0.5,或者咁講,一路以黎都有網路打手呢樣野,再加上vpn,你無得block到0.5佢地only,硬去block就會好似K島咁,濫殺無辜,唯一可靠既就只有人既判斷力本身,你可以不停analysis每個人既history去判佢係咪0.5再report佢,但唔係一野打埋黎限制自己
你覺得正常人一日出幾多個po?

我相信我哋係講緊,點樣係唔影響大部份會員正常使用連登出po嘅情況之下,點樣避免其他人濫用連登狂出po。
去返我樓上第一個post睇清楚啦,咩ban account。離晒題。

你就建議緊Ban左個波台喇。
無方法,呢個就係答案。
呢到唔係支那一言堂,我都唔希望連登淨係用黎打飛機圍爐
睇唔到限制每一個人每日出幾多個post,會變成一言堂。你可唔可以解釋一下點解。
我係建議緊,限制每人每日出幾多個post,因為有人可以濫用,瘋狂出垃圾po既問題。就算每人都有獨立思考,睇完唔推佢,冇人回覆冇人推,佢隔幾分鐘又出垃圾post。

呢個情況同你講政治光譜,係兩件事。

限制出post嘅次數,唔係限制一個人可唔可以發言。正如我樓上第一個post講,唔係唔俾你開會發言,係唔俾你喺個會上邊發一千次言。
唔明點解講講吓會講咗Ban accounts. 你地繼續傾啦。
push
PR五毛可唔可以隨便增加正式會員賬號呢?你係假設緊PR隨時就可以得到無限咁多個帳戶?

唔好唔記得P牌每日只可以出一個post。PR不停開P牌亦唔見得日子會好過。日日咁樣去買正式會員帳號亦都唔容易。

你覺得正常人一般一日出幾多個post?五個太少可以定10個。10個太少可以先試15個。無人話呢個限制要永遠咁落去, 幾個月後再檢討吓都得。
有block 你唔識用?
明明係毒撚/女權自助餐互屌/交友搵食集中營
我都奇怪唔解admin 唔bam你,明明你先係5毛pr
我都已經唔指望你哋可以將啲懷疑嘅五毛Accounts 標籤左佢哋個名。

咪即係屈毛黨囉
仲有良善如你
呢班人嘅po明顯你一堆識嘅人輪流洗廢話推上熱門,要bam都係bad 左呢班先啦
ban accounts呢招,我相信Admin已經決定咗唔會做, 要做一早做咗。Ban accounts就真係會涉及一言堂嘅問題。另外亦都會令到Admin有好大嘅工作量,所以我估計佢哋係唔會做。

所以我呢個post唔會講好唔好Ban Accounts

如果逆向思維一下,咁點解大家又接受到P牌1日只可以出一個po,咁樣一樣係影響言論自由。
你打咁多字,一定係五毛好驚人bam你啦
露底啦
其實限岀po數最大影響應該係無人格毒男/通街都係處呢啲泛民洗地專員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞