Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
uid 廿幾萬嘅新會然扮老屎忽
而家你個諗法,會令到PR五毛只要有一個Account都已經夠用,根本唔需要有多個Account。而你認為而定嘅制度冇問題。

頭先我話逆向思維,既然如果你覺得限制每人每日出嘅post呢一招唔work,咁樣順着你嘅邏輯,P牌每1日可以出無限個post都唔會有問題。對嗎?但實際情況係,P牌係跟住個名喺後邊有個「P」字,根本好容易就識別到佢係P牌,同佢每日出幾多個post完全無關。咁點解你唔去嘈,話P牌每日只可以出一個post有問題。我可以好肯定,如果P牌每日可以出無限個post,一定會令到個五毛問題更加惡化。呢樣野亦都可以反證,限制出post次數,係會令到PR五毛門檻提高。

如果有啲人覺得好唔舒服,咁咪由每日限制出15至20個post開始。15至20個post呢句概念,講緊差唔多係一個鐘出一個,如果咁樣都影響到正常人使用連登帳戶。

Admin都一定有數據平均連登每人每日出幾多個,同埋最多一個人係出到幾多個post。一睇一睇個數據就知道邊啲帳戶有問題,要set個數目去到邊度。
好有心 幫你推下
block極都有好多
1推
陰公P牌都串你喇Admin。係咪盲咗睇唔到呀。
愈嚟愈多限制,搞到好似大陸forum咁就最好
師兄,你由上年九月開始已經冇出過post。又真係對你好大影響喎。
你收皮啦
2019年6月之前咪又係烏煙瘴氣 係少咁啲五毛同屈毛黨啫
連狗住再唔bam曬班五毛賤畜就制裁佢
你收皮啦一個post都冇出過。
咁個d標題黨既所謂行動post咪一撚樣煩
老實講 呢一刻仲有幾多香港人仲好似之前咁熱衷政治
明知無得救 想逃避一刻既大有人在
成個版都係政治post行動post既話連燈死得仲快
低質素嘅post上熱門係因為會員低質素,而唔係有人開太多post
或者係啦,不過我呢個post最關心係PR五毛瘋狂出post,搞到啲本來有質素嘅post沉晒底。
贊成
連仔點會bam 5毛,bam成人野佢就快,5毛佢不嬲好welcome, 雨傘果陣大把人迫佢bam佢都扮無聽到
你出過po 好撚威? 屌你老母新會然扮老屎忽
以前基本上每日都係
1. 波台啲清出嚟假膠撚鳩啲好似你咁嘅新會然
2. 啲癡漢搭狗鐵見到靚女 影人大頭擺上嚟求ig
3. 唔知邊撚度有片/圖流出 跟住講足幾個po之後上撚埋報紙 最後發現炒晒車
宜家出面講緊嗰個真係每個鐘3個咁濟...
Admin之前可能係覺得多啲人玩會有着數,不過我就係想同佢地講,而家個場越玩越爛。好快會好似高登咁樣。唔做嘢真係唔得㗎啦。
推下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞