Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
真係勁多五毛
最好整個5毛標籤,仲有大量P牌都是5毛仆街
我其實真係忍咗好耐,而家要爆喇
是的!要跟進一下,實在太多五毛了。
先感謝 Admin.
技術上係做得到,之前都有手足出過post。例如話有啲人一日開超級多post,咁Admin可以標籤佢,但係Admin一直都冇咁做,可能係因為加重左負擔。如果唔想標籤,咁一係試吓限制每日出post次數。總之諗啲方法,唔好乜都唔做。
我計住自己每日都block幾個, 幾個月都仲係有好多五毛。
再唔做野就真係成也連登 敗也連登
aggggggg
唔會攪嫁啦
但如果有人上黎賣廣告就會即刻鎖post 封acc
我唔認為係用戶嘅問題。你諗吓,如果有人不停在連登每幾分鐘出一個post, 咁你D post就會迅速沉底。唔係個個都可以每幾分鐘check一次連登。
係最近呢幾個月係咁
一大堆廢POST FAKE NEWS
之前既連登唔係咁樣
我諗Admin都觀察左五毛呢個問題好耐,究竟多咗五毛,係令到多啲人玩左連登,定係越來越少人玩連登,我諗Admin都好清楚。

邊樣野係對連登長遠利益最好, Admin真係要諗清諗楚。
我係超掛住以前嗰個連登。
咁如果我每分鐘都出膠post呢?你點拆?
Admin, 介紹你地睇下The Good Fight - Season 1, Ep6. “Social Media and Its Discontents.” 對你哋長遠營運有幫助。

考慮吓設立投訴基制、暫時禁止發言基制、同埋禁止發言嘅上訴基制。禁止發言可以係禁止一段時間、限制發言次數,唔一定需要永久禁止發言。Brainstorm下。
如果五毛嘅目的, 就係要將所有po都推到沉咗,咁亦達到佢哋嘅目的,令到個連登場越嚟越多膠po
g 持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞