Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
原來你係search到呢的叻仔。
事實係黃絲淨係識呢啲
算啦
係時候另起爐灶
乜你以為一個人可以好有影響力?

就算講到「選票」,有得投又點?。其實一個人係廢架。你投得一票,乜都改變唔到。你得一個人,根本可有可無,唔投都無所謂架。你既存在,一丁點都唔重票。你消失咗,No one cares。

因為你只係一隻蟻。一隻係廢,但一班蟻就唔同。

你覺得「黃店打卡」好廢?知唔知好多人同時做,條數有幾大多呀,儍仔?

你有本事,可以盡管做你覺得更有用既野。所有人都會respect你。
連狗根本hea做

扮燒山fans嘅雲糞

我仲係希望Admin可以百屌成材
too simple, sometimes naive
咁你有咩高見?
制裁連狗住 屠殺五毛
呢句真
五毛多撚到仆街唔洗講
仲要多撚左勁多乜鳩是日晚餐午餐就算唔係五毛pr
比著以前實比人屌撚到開花當正呢度係日記咁
仲要唔係1,2個係日日都幾個上熱門
一屌佢地就成日笑人黃屍笑連登仔極權一言堂假民主
再唔係就有班傻鳩熱狗周圍打稻草人話人恐懼撚支持極權

最撚可悲係有班人輕鬆比佢地帶風向一齊玩膠on99
一講就見到例子
呢d做五毛做到出哂面既連扮都唔洗扮
直接屌人黃衛兵屌人黃屍
笑鳩人以為運動未完
直接copy上去港人港地d comment都得
連登巴絲好多時都唔知幾時要對人唔對事
咁激?Admin! 你比人屌醒未呀
「哇屌」係五毛。我blocked左佢九世。唔使理佢。
這是不夠的
咁唯有日日屌Admin ,屌到出血🩸
日日都屌下admin 五毛真係好煩
有無人識Admin同佢地講講。咪on鳩以為多咗五毛個場會旺會多咗廣告。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞