Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
我個po有提...你睇咗未?定瞓咗

我都想睇下你點定義五毛?乜都定義咗先囉。

定義下咩叫五毛
定義下咩叫雜音
定義下咩叫Bot
定義下咩叫做標籤
定義下咩叫做Botnet
你提出建議咁梗係你先定義架啦
叫你定義你又叫返我我正正就係想講除左可以量化既都難以定義
你個建議1日出5個PO, okay, 量化到
五毛本身有爭議性,人人定義都唔同咁點客觀先,黃圈入面唔同觀點都稱對方做五毛架啦
你係定義撚嘛。唔定義喇?

根本定義係on9 , 你想知咩係五毛,睇下站務台其他po就知,大把例子。

我個方案同點定義五毛係兩回事。
你啲咁既態度好難討論喎
咁站務台出po多人和議就係五毛?咁其實正負評已經做到類似效果,加個filter mode就可以,然後就要靠大家出力負評有問題既Po。不過講人力物力我地一定唔夠水軍黎,隨時殺錯人。
你個方案限發言次數有可取之處,但討論入面字裏行間都覺得五毛呢樣野係男女一樣非黑即白,我認為有啲危險啦
呢個回覆最後啦,希望你真係討論到一個真正可行既方案出黎。
唔再覆你啦
一開始無睇清楚我個po就亂覆野,之後東拉西扯講其他問題,比人corner後,又叫我定義呢樣果樣。

結果比人拉返主題,先死死氣覆有可取之處,又嬲唔再覆。

你尊重我個po, 我定必尊重你。

人必自侮,而後人侮之。
謠言止於連狗 a.k.a. 有權柄的人
佢有d膠,同佢講A, 佢就講B. 同佢講B, 佢又講C
呢個世界智者定蠢人多啊
結論: 執柒連登
連狗: 無言感激鳩貼新聞撐起連登流量的五毛賤畜
解決方法:
開過個新forum轉台啦
舊時高登咪又係咁
連狗遲早為利益出賣人
Work呀,點樣令Admin肯做係關鍵。
我都係咁睇。連狗仲未瞓醒。
美帝制裁
扮瞓的連狗踢極唔醒
知唔知連仔有無中資入股,好似Reddit咁?

如果無,其實連仔算唔錯架喇。
連狗住 = 共剷黨
不服來辯
p牌仔係咁架喇,慢慢挨。
覺唔覺呢排少d咗些少五毛?定係我block得太多人
完全冇少到 反而係啲潛水勁耐嘅殭屍ac浮曬上嚟
你有無block開佢地,定係label咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞