Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
都有例外嘅

雨傘
上面個「飛天意麵神」我一早已經blocked唔,唔會理佢。
其實點show埋果D資料
上過膠登你就明有啲嘢唔係講咁容易
忠言逆耳
呢度啲會員質素咁差
個「!」只會畀人玩爛
就好似正負皮同扑人系統咁

用返髀加蕉 (#23094) 巴打編寫的會員標籤功能咪算
得自己睇到堆標籤留返畀自己注意下就夠
[LIHKG User Script] 顯示回覆用戶資料 (加強版)
https://lih.kg/1268574
信用評分系統唔係得中共有
我又唔係refer 緊中共果個
講緊黑鏡果個咋
衝岀黎柒

呢啲標籤系統咪即係群眾互評
結果咪就係被標籤者嘅發言冇被平等對待嘅機會囉

即係中國人大多數dislike香港人,就喺你額頭刻個印,然後話:個印唔影響你生活,只係俾人知道好多人覺得你係廢青

然後你地屈毛黨endors呢種制度
會員編號:#63311
會員註冊日期:2016/12/11
入 LIST 原因:對暴動罪判囚女子留言表示:「唔搞事咪唔使入去受」,其後又對被捕同路人幸災樂禍。

https://bit.ly/lihkg_on9_list

上述資料更新日期:2020/8/10
P.S. 呢個唔係五毛 LIST,係戇鳩 LIST,可以畀大家認識到比較特別嘅會員
開頭想話唔關事
禁多兩禁駁你唔撚到
有用開
黑鏡好似套戲黎喎ching, 我孤陋寡聞, 請教下信用系統喺現實社會除了支共仲有變到有? 北韓? 古巴??

我發覺你好鍾意拉扯埋啲唔撚關事的所謂example 來講. 所謂「中國人大多數dislike 香港人and then 其他人覺得你係廢青」係點樣幻想出黎? 同 ! 標籤系統有咩關係?
難道你認為連登已是支共論壇? 難度你認為喺呢度藍絲仲多過手足such that 額頭被刻住個印果班會係手足? 又, 點解被標籤者會被平等對待? admin 加完個 ! 又唔會禁言既, 你歧視 ! 係你既觀感啫, 話唔到有人 ! 完之後痛改前非, 發言得到大量會員認同都得架. ! 只係反映果個人被好多人block 啫, 讀者自然會再睇清楚果條友講咩架啦.

不過算撚數啦, 我好聲好氣同你講但都已經被你標籤左做屈毛黨啦
仲好意思沖出來維護額頭有個印果啲人既發言冇被平等對待既機會, 我而家個額頭就無撚撚啦啦被你dump 左個印啦
己經見到有條友,將樓主建議既減少會員同日出post頻率,歪曲成言論審查。

指黑為白,歪曲事實就係連仔追求既“言論自由”?而家唔係要連仔審查post ,係要你俾大家平等機會出post發言,難道咁少既公義都維持唔到?
巴打你心水清。果條友我已經block咗睇唔到。當佢理解力低,唔使理佢。
都係嘅...5毛實有應對
但admin點都要主動啲做少少野
唔係一句言論自由就俾佢地係度群魔亂舞
廢柴
藍屍賤畜 窮人唔好生仔 文章backup
https://lih.kg/2280942

你都唔係好得幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞