Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
who fucking care?
連仔唔搞拿卡狗黨
班狗黨遲早搞死連登
連登其實已經冇以前咁多active用戶、冇以前咁多營養、高質嘅貼文。

不過連狗淨係重視短期有無廣告。
1. 點解熱門重要?如果係有心既自然會去翻個台到睇,冇心既亦唔會因為係熱門而在乎

2. 成日話熱門冇行動po,有冇諗過本身根本冇行動可以做,就算有又係唔係放係一個人人都睇到既平台?

3. 你話言論自由唔work要ban要成,但都係你一個人既睇法,點解你地覺得自己一定係啱?

4. 連登生態係由19年6月開始?連登本來就係高登文化既延伸,玩膠本來就係本身十幾年既文化一直到依家,你憑乜話依家破壞連登生態?
波台巴打你好
肥寶貝條三毛自認有分身,請問ADMIN諗住幾時做嘢?
https://lih.kg/2353390
幫推
同你認真討論就因為我係波台開個po就唔洗理?

你地咁叻起底模式做乜唔睇下我有冇開個你地眼中五毛po?

呢啲就係你地追求既言論自由?
[連登改革建議] 五毛系數 * 推po力 逆掛鈎
https://lih.kg/2354391
咁如果 五毛集體舉報
上面呢四條問題就係你認真討論嘅真正水準?
我同意呀。不過點先可以推到連狗做實事。
其實人地會話佢地有權表達言論自由,得你地黃絲講哂咩,點駁
想要言論自由但撐極權嘅五毛?

又,言論自由係咪可以點出po都得?咁我每一分鐘出一次po, 24小時x7日x365日得唔得? 言論自由喎。
理論上都係架,到時大家大亂鬥
見你咁pathetic就認真回下你。

1. 只要有一個手足係會睇熱門,熱門都重要。

2. 一直都有行動po. 睇少d波啦。又唔熟連登、又話會去唔同台睇。

3. 得我一個咁睇法?我淨係呢個po, 大家比like數,(我解讀為大家關注呢個議題),多過你由2017年至今出過嘅所有po嘅like 數總和。咁仲係我一個嘅睇法?定係你活喺自己世界?

4. 因為連登一向唔夠好,所以唔應該改善?咁嘅邏輯,通常係一個loser. 希望你唔會一直係。
如果咁,你覺得有無問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞