Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
以前d post 仲廢
我覺得限制每日出post次數,可以試吓行唔行得通。如果每日五個post係太少,咁就試吓每日最多po 10個。一兩個月之後再檢討。
曾經連登係有「class」,係一個品牌,係一個招牌。係大家會講一句,「連登仔好勁」、”In LIHKG we trust” . 呢個招牌而家係慢慢咁樣爛緊。把唔把扼得到,起死回生,就要睇Admin。
以下係一啲方法,又簡單到複雜既方法:

-限制每人每日出po次數
-如果有人每日都出好多個post,就可以比一個標籤佢
- 收到好多負評之後,可以比一個標籤佢
-設立有效嘅投訴機制(一直都有但係我覺得唔work)
-投訴個案成立之後,禁止暫時出post嘅機制
-被投訴之後嘅上訴機制
-永久禁止出post嘅機制
好掛住以前嗰個連登+1
講緊抗爭之前
我都知,所以限制每人每日出po次數就係最簡單。Admin 快d返嚟啦.
唔想PR五毛一日出幾十個膠po。真係幾分鐘一個好誇張
推到有回應
樓上有,你自己爬文啦
覺得唔好咁做,點解要避重就輕?
定你覺得呢到啲人智商唔過80,會比人輕易帶風?
反思同判斷係好重要既人生課題,反而你要多謝呢班pr
你可以試下建議Admin ban。不過一係就個個五毛可以狂出post,一係就乜都唔講得成個台ban左。呢種就係你嘅思維?

呢個唔係我嘅建議。
遲早連登人變到好似line咁
一堆2毛扮香港人
唔好咁做d乜?
避重就輕啲乜?
五毛狂出po洗版,又唔覺得可以帶到風向,而係搞到正既po尋底
你好似捉唔到我個重點。
你覺得冇問題咪得囉。fine架喎。
只係我覺得,一話搞搞啲五毛Account你就好緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞