Admin 搞搞五毛account啦

1001 回覆
645 Like 96 Dislike
柒到駁唔到就屌晒鬼咁咁我咪即管睇下連仔做唔做野囉

傻閪連衛兵
令獨裁政權得益嘅言論,本身咪破壞緊言論自由囉。咁你仲講乜言論自由呀?
又係自言自論盲閪
繼續幫我推啦,儍閪。
請善用起底功能
林作打手洗底洗撚咗成個台 連仔死咗去邊
https://lih.kg/2434679

好多垃圾熱狗
高登咁好 你死過嚟連登做乜鳩?
就算我將呢個PO隊比連尼住自己個連登account, 佢都唔會覆唔會理。好仆街。。
我有隊架喇 佢俾篇舊文罐頭回覆我
上次直接去佢會回post嘅post度剷鳩佢,佢都係唔理啦

仲要有個power_off喺度護主
我就係覆佢篇舊文,佢唔睬我。
Power_off 係咪想做連狗身邊啲太監?咁樣幫唔到件事。
連尼住唔會理你。到你去到連尼住會回嘅post度搵佢, power off就出嚟屌鳩你, 話你好喺呢個時候屌柒連尼住

咁明明係連尼住自己唔回應在先
你條撚樣都唔係好得去邊
Ture,真係勁多5毛,運動果期未有咁多5毛時我反而有d擔心係有d屈毛,係唔係都標籤5毛情況,影響討論氣氛,但而家連我呢程支持維持多元意見同討論氣氛既人都覺得而家既連登真係太多好明顯既5毛/pr/敵意藍絲(而不是還可交流的理性藍),令到而家既連登已經唔再係連登,我都認為admin真係要做d野。

記住連登係無需要保持甚麼所謂價值中立的,連登既價值永遠都係因為作為爭自由民主既陣地而存在,所以對明顯既5毛/pr/敵意藍絲,我認為係可以採取d手段令佢地收斂,起碼減低佢地言論既影響力,或者唔需要直接封號或刪留言,但可以標識,比人易d分到佢地係咩人。
你都on9 返去玩三國殺啦
真係痴撚線
老實講,連登由抗爭開始以個功能講就係事實上既所謂「大臺」,抗爭者幾乎所有活動既組織、聯絡、宣傳,唔係tg就係連登,正如tg公海大家都知遍佈mon post狗一樣,咁以連登既知名度、角色同「江湖地位」,只有傻既至會而家都未意識到對家一定會滲透呢點,老實講,有計劃既滲透幾乎係百份百確定的,無論呢種滲透係正式官方,定民間的各種建制組織,定純粹只係藍絲個人自發,都係好明顯既情況。
連尼住 既不作為搞到污煙漳氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞