Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
用耳機定係*
就咁播
耳機可能係咪因為左右聲道d問題
不過我都唔識呢d幫你唔到
唔知點解耳機聽啲歌會大聲咗 聲會細聲咗
我都唔識 都係一路剪一路摸
不過多謝你意見!
冇咩問題,都唔會覺得好大聲。
MJ既片加翻佢既歌覺得幾正

我覺得有問題嘅地方係條片個封面,十足十d濕鳩陰謀論片咁,如果我就咁喺youtube睇到我應該唔會㩒
濕鳩陰謀論片lol
真係盡哂力 唔曉整thumbnail
有冇覺得正嘅thumbnail可以推介俾我參考下
呢樣我都唔在行, 我自己覺得 不止遊戲 呢個頻道啲封面唔錯可以參考下,覺得有個人風格

不過如果樓主可以keep住高質,相信問題不大
多謝你意見 多謝你支持!!
btw我呢個都好有個人風格 啱唔啱先
「香港人版支那封面式濕鳩陰謀論片」
支那click bait風
本身鍾意聽覺得無問題
你本身把聲都夠出
mj好似未入過罪架wo
細個都覺得mj戀童
大個先慢慢發Mj係悲劇人物
推 葡萄牙高官致函中共 要求探望12港人之人的郭子麟 #32 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/aFOgDAV
有幾part忍唔住喊咗
尤其Paris喊住講嗰段
MJ真係天使黎
點解無啦啦會推返上嚟嘅

不過真係好多謝你抽時間睇呢條片!
好老實 細過嗰陣驚佢個樣 見到會有d不安
不過大咗都好欣賞MJ 不過唔夠了解佢
個人意見條片如果講埋佢整容既野會更好
因為好多唔了解佢既人都話佢整容
不過我記得好似意外受傷先整(有錯請指教
不過條片真係好好
好多謝你鍾意條片先!
不過其實整容真係一直都冇諗住講
因為呢條片嘅原意 係平反MJ不實嘅謠言
MJ整容唔係謠言 而係事實嚟
所以都冇野需要幫佢平反啦haha

佢冇錯係因為受傷先整啊
當年21歲喺個台上面仆崩個鼻 之後開始整
但係我一直都覺得受傷只係觸發點
主因係佢內心一直都唔滿意自己個樣

佢細個開始已經被爸爸笑個鼻好大
爸爸仲會話MJ唔係佢親生 唔知喺邊度遺傳咗個大鼻
搞到MJ一直都好自卑
我相信自卑先係主因
我都唔會癲到夾硬話「唔係呀 佢受傷咋 佢唔想整嫁」

好多謝你鍾意呢條片
真心多謝
連登仔幻想自己唔侵同學玩咁
啱啱喺youtube睇到樓主講mj條片,好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞