Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
要咩source先
段野自己打嘅
說話嘅 你想要邊句嘅source?
多謝你肯抽時間
多謝你肯花時間!!
多謝你鍾意
多謝你肯花成個鐘睇哂
king of pop 出黎拉票分分鐘一早贏左
有時間會睇哂成條片
其實都未必,睇條片都知美國應該仲有好多人係相信果d遙言
佢出黎拉票只會比d左癌更加猛烈咁用各種遙言攻擊佢
以佢當年名氣出黎拉票既話,我諗連三百歲既人出埋黎投票個變態佬都未必贏到
多謝定你先!!
不過如果有邊句侵侵嘅說話想要原source,我都可以搵得返嘅~!
(除咗法國餐廳嗰度係睇文字,冇聽過原話)
即管問就可以了
真係兩難, 比政府查就唔會有自由, 但有權又有自由就會腐化....
係啊,有咩要改善嘅,隨便留言就可以!
有咩想問嘅都可以問啊
多謝你地!!
睇到好心酸 又同時好黑暗
好想佢復活然後大大力支持佢
如果MJ未死,喺公眾眼中應該仲係死前嗰pat地底泥…
幾會唔細...
認真剪得好好,內容好豐富
一Part part分得開好易睇
Bgm落d位有心思
仲要打埋英文字幕

不過張coverphoto睇落有d似content farm d圖
特朗普致力打擊戀童罪行,除了家庭成員攻擊拜登對女童有不恰當舉動外,亦有指特朗普在任期間,秘密打擊了政府和荷里活一個龐大戀童組織,還設法拯救世界各地的雛妓。諷刺的是,他窮半生維護的好友,死後十年仍受紀錄片風波困擾,而他眼中的真正罪犯,卻有機會入主白宮。

睇到好sad
我自己都係MJ fans
Trump同MJ人前同人後私底下個面平常人唔會見得到
兩個都係好人,只係trump爛口啲先多傳媒狙擊
MJ就由細個童年已經唔開心,慶幸有Trump呢個知心好友一直扶持著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞