Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
初頭未睇覺得1個鐘好耐 睇緊/睇完就完全唔覺
利申: 而家聽緊mj
睇完喊到仆街
真係唔只傳媒 直頭好多人突然美化佢
當時有位叫Jon Lajoie嘅rapper寫咗首歌 插啲偽人同傳媒
叫Michael Jackson Is Dead

歌詞有部分係負面 但大致都寫得幾中
話生前冇人在意佢嘅音樂
個個聽到佢搞細路 冇人在意真定假
生前freak 死後就變legend
好多謝你
睇到呢類comment覺得好開心
多謝大家唔覺得悶
因為trump定mj
多謝你肯睇!
變童
兩位都係,有權有錢明明可以安安穩穩咁過埋下半世,但見到不公義之後挺身而出對抗遠遠比我地眼中見到更加邪惡既惡意,佢地都係真英雄
可能因為我100% 相信Trump, 所以相信埋佢既摰友
同感, 依一個星期真係突然驚醒
https://www.facebook.com/100010423411088/posts/1214848332205936/?d=n
睇完呢個post再睇埋呢條link只會覺得特朗普真係好偉大,佢個決心真係好大要打擊呢班龐大勢力
老實講以特朗普個經濟地位其實根本都唔會志在做唔做到總統講真佢真係唔係冇錢冇人脈,但係做總統可以運用到自己個權力去打擊呢啲勢力
好文一推
多謝樓主

唉好想親身感受MJ 係80~90年代點樣風靡全球
講左啲咩
https://youtu.be/NajvDQzgrXc

光明會控制左流行音樂界已經唔係啲咩祕密,
當年MJ講完冇幾耐就離奇死亡

今次好明顯到搞Trump,請大家為Trump祈禱,佢對抗緊一個黑暗邪惡嘅勢力,因為佢係呢個時代嘅神選之人!

有冇巴打可以講解下?
哭𠹌咗

左膠咪呢啲虛偽撚囉
去查下hotel California 表達啲咩
總之都係左膠傳媒屈鳩人啦
因為佢想拯救世界
MJ太早走了個陣佢走我都有上YouTube節目睇佢點比媒體黑,佢真係台上瘋狂台下怕羞
估唔到佢哋兩個識果然無跟錯名星/人,MJ同侵都係好人來,雖然啲人淨係識睇表面又話侵臭串,但最可怕係表面笑騎騎但内心毒辣嘅人
毛管戙!
如果當年有多啲人咁樣講。。。唉
幾年前有排係咁睇MJ啲野
覺得佢俾人屈仲俾人殺埋好慘
睇哂了
好人真係冇好報
幫啲細路轉過頭比佢地屈
但佢都冇討厭小朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞