Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
多謝你!!
好人唔長命 禍害留千年
宜家睇返MJ之死幾乎可以肯定係謀殺。

特朗普宜家決心要打倒deep state某程度上係咪即係為咗幫MJ報仇
屌你成個漫畫劇情咁,為摯友一人對抗全世界
真係lol
我最鍾意嘅女歌手都repost咗賀錦麗條「we did it Joe」
撐登都算 嗰條片仲要鬼咁嘔心
真係幾失望
多謝你!
好多謝好多謝你!
不過真係太多野想講
最後過哂連登上限嘅4000字
最後左刪又減,「米高積遜」又要變「積遜」先得,仲要本身每個中文譯名後面我都加咗英文原名,最後都要del哂先啱啱好
多謝你,侵侵對自己人真係好有義氣
推推呢個留言!!
好感動有人睇到MJ係個點嘅人
因為我都好鍾意佢地兩位,所以先寫咗呢段野出嚟!
多謝你咁長都肯睇哂就真
多謝婠婠
我都好鍾意睇大唐雙龍傳
盡哂力 好多謝你欣賞
CSM?

媒體力量真係好撚大影響力
多謝你!!
雖然好似連續洗咗好多個「多謝」呢啲廢回應
但我真心想盡量多謝哂你地
屌你睇到眼濕濕

不過唔講唔覺佢地交情咁深
你呢篇文真係好有共嗚

共嗚唔係話我將自己同trump MJ比,我只係nothing

而係當你講真相講真道理有人當你鳩嗡弱智,你會更加堅定自己嘅信念,往往人地就係用佢地一向既所謂主流打壓你既說話,為了都係保住利益

希望由今天開始會有更多人醒覺不再膠,真心幫人唔好問利益
由MJ死後先開始接觸佢
每次睇親有關佢既故事都好心up
後悔太遲認識king of the top
多謝樓豬寫呢段故仔出黎侵侵必勝
多謝你,不過我真係覺得呢段片係正面積極野嚟!
大家睇完之後可能都會戥MJ心痛 (真心多謝你地肯睇)
但都希望大家會因為有人為MJ平反而開心

好欣賞你雖然冇去求證,但都肯去聽返真相!
好多人聽到謠言就信以為真,人地講返事實都唔肯信...
唔可以比飽飯佢食 唔可以比佢早訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞