Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
拿斯賓達
佢個仔都係白癜風
多謝巴打打左一篇咁好既文章條片放假會補翻睇
由細到大都好鐘意Michael,唔知點解覺得佢個人好好,好溫暖。
但都成日見到新聞話Michael 係戀童又扔個仔落街,我一直都唔信。
(唔知點解打從心底覺得Michael 唔係咁既人可能小朋友直覺)
到Michael 死個時睇到新聞我真係忍唔到喊出黎老母見到我喊又忍唔到喊埋一份
明明就快到演唱會,點知都係無緣
多謝巴打出post令更多人知到Michael 既好
MJ永遠在心中.
其實舊登同連登都幫MJ平反左好好好好好好好多次.
雖然D料好多都重覆,但每次睇完都會眼濕濕..

多謝樓主,呢個PO特別有意義同高汁.
lm
根本當年mj都係比傳媒監生做死
以前唔了解trump, 對佢印象就是media的印象,到越多發掘佢的背景和睇佢做過的事,先慢慢睇到佢好多值得人欣賞的地方。media 真係好易左右人想法
哇,屌
真係冇見過有人好似你咁on9
左膠傳媒死十次都唔夠
多謝你支持同鍾意
希望條片唔會令你失望

我同你相反 反而細個以為佢係壞人
就算唔係壞人 都係難相處
負面新聞聽太多 尤其是罪行方面
同埋佢當時日日戴住黑超出庭 後面又成班保鑣嗰下
俾我感覺真係好似黑幫大佬咁

反而佢死後嘗試了解佢
先知道佢完完全全唔係嗰回事
嗰種反差好震撼 可能咁樣令開始佢吸引到我

再次多謝你
好開心喺連登搵到Michael fans!
舊登撞正MJ啱啱過身嗰陣
好記得2009年FBI個post,大家都戥MJ心痛
最開心唔係有人平反,而係見到香港真係好多人好信佢好支持佢!

連登冇咁多MJ post喇
希望嚟緊會多啲啦
真係唔使多謝!
我寫呢篇野嗰陣已經好開心
因為呢個故仔真係好浪漫好brotherhood!
見到你地肯花時間睇 又咁鍾意
我多謝你地先真
特別係條o靚仔同屋企人夾埋班狀棍.為左錢屈MJ,,加上D仆街傳媒配合.

呢單野而家諗返野真係好sad
MJ 當年既死其實係咪意外?
一路睇一路滴淚
公開版本係意外
意外落咗致命劑量嘅麻醉藥
判咗醫生誤殺

但一直都有好多好多陰謀論
呢層我真係唔熟 可能要專家解答下...
細個唔明點解要咁話佢
睇完d人訪問偷拍更加覺得係明屈
係咁刺激人地
明明佢咁有才華咁有愛心咁善良都要受d咁既折磨
多謝你肯睇!
點解咁多人喊嘅 我寫嗰陣最大感受反而係覺得特朗普真係好有好有好有義氣 係佩服同感謝多過感動
大家係覺得MJ身世慘 定係覺得侵侵而家好慘 定係被呢段男人浪漫感動到
最慘係MJ事後訪問仲要維護返班細路
話唔係佢地嘅錯 只係大人貪錢利用小朋友
佢真係好好

應該係03年Ed Bradley嘅訪問
睇下搵唔搵得返段clips先
當時MJ仲要啱啱俾人告第二次 佢嬲都冇嬲過個男仔
戀童既人沒有被捕
保護兒童既人卻被屈戀童
剪得好好,好有point。 仲要係廣東話好親切
https://www.youtube.com/watch?v=-GF2JUe-2Is&t=14m10s

搵到喇
"It's a sweet child. And to see him turning like this, this isn't him, this is not him. I know his heart."
呢頭幫佢醫好cancer
嗰頭俾個細路告
呢頭俾佢告
嗰頭幫佢講好說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞