Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
係呀 廣東話譯名
以前啲明星會譯哂㗎嘛
麥當娜 雲妮侯斯頓 珍納積遜 瑪麗嘉兒 艾頓莊 大衛寶兒

而家好似冇
連Justin Bieber Lady Gaga呢啲巨星都冇
多謝你呀!已經盡咗力 希望唔會覺得用字太過作狀
多謝你
media影響力真係唔講得笑細細個聽新聞話mj漂白兼孌童 耳濡目染下真係信左 仲覺得好驚好恐怖 而家大個睇返d新聞先知真係好冤枉

巴打條片整得好好 睇到好心酸

兩個真性情嘅偉人。
偉人唔一定係聖人,但偉人必有非凡之處同可貴嘅人格
G 持
好多謝樓主
條片整得勁好
聽到係廣東話好驚喜
你地真係真係真係唔使多謝
因為我好多謝你地肯花時間睇我呢個三唔識七嘅連登仔嘅片

收到好多留言都係話聽到廣東話好驚訝
你地本身覺得會係英文或者普通話咩
獻醜不如藏拙
多謝你!
正面啲咁諗 既然唔發生都發生咗 已經係歷史嚟
有人幫佢平反應該係值得開心先係
好正,佢買嘢好似我地去 Subway 咁
"I brought this, and this, and this
These... and these
Yes, this one too"
但都係佢不善理財嘅一面
但又好可愛
好似小朋友咁this this this and this
MJ TRUMP我都好鐘意
我就咁比呢段野佢地睇我相信佢地一定會喊撚晒口
屋企人都鍾意mj真係好正!
美國...01年嗰次?!
其實我set咗時間
一㩒就係侵b講野

不過都好多謝你!!!!!
客觀咁諗
可能覺得MJ一日未死 一日都隨時係調查對象
正如之前13年一直都係秘密調查
可能驚如果MJ真係罪犯 會打草驚蛇啫
但死咗就冇顧慮 可以即刻公開file

同埋FBI原意係協助LA警方查MJ
目的係幫法庭審判
可能覺得法庭判佢無罪 已經等於證明佢清白
好似話佢地其實唔fd
都市傳說係娜姐成日姣mj
但mj覺得佢太主動同有啲假
其實唔太鍾意娜姐
thx巴打
又有道理嘅
同埋就算生前公開
啲人都未必會理
美媒只會將份報告放喺個角落位
然後啲人繼續覺得佢有罪
笑咗
最歧視黑人果班就係日日將BLM掛係口既人
最戀童果個 全美國媒體都認定佢做下屆總統
好似大部分都係聯想而已
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞