Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
點解2016年個時我係撐侵 就係因為佢幫過MJ
一個咁有義氣既人點會對自己國家唔好
佢參選之前我真係唔識佢
聽過個名但都唔會特別記得 商家多的是

但講緊我嗰陣已經鍾意咗mj好幾年
睇哂 好高質 舖排去到佢個女講佢係最好嘅父親個到哭左
作者 會被殺?
好多謝你
主要係首歌
成段片都好鬼嘈 背景音樂冇停過
但囡囡講野嗰陣 我係熄咗聲
去到講完跟住先至開返聲 好似出嚟個效果好啲
傳媒不嬲都係咁 所以都見怪不怪
我諗首歌最主要嘅對象應該係啲普通人
死之前當係茶餘飯後話題 死咗之後講到好鍾意佢嗰啲人
Johnny又係俾一直媒體打造成怪人

真係完全冇諗過會有咁多巴絲支持
連登仔女真係好犀利
有page分享了
多謝你地咁積極俾feedback小弟 所以個post先會多啲人睇到
多謝你地
MJ寫得出We Are the World,歌詞入面已經感受到佢有幾大愛
點會係戀童犯

https://www.youtube.com/watch?v=Zi0RpNSELas
竟然可能係掛,十幾年前啦記唔清啦,仲有一集係講佢玩D機動遊戲,有開個啲車
傳媒的力量真係好大
歷史一定會還MJ同trump 清白

利申,20歲出頭,MJ死後先識佢,當年瘋狂loop佢既歌,真係好正
,兩個都係我偶像
巴打想問下你28分10幾秒開始個首係咩歌?
One More Chance
佢仲有首感動過we are the world,不過比較小人識

What More Can I Give

https://youtu.be/8uuUgsTY148
我鍾意Cry
呢首完全係Underatted
https://youtu.be/mj3MfUR35CM
1x歲
身邊個個都聽k-pop
我聽Michael Jackson
thx
One More Chance
巴打你可以去1:03:04睇credit
嗰度會列哂所有歌名同受訪者出嚟

重點係隔籬嘅畫面
係我揀咗十幾段我最鍾意嘅MJ clips
我都係佢地薰陶下先認識到呢位巨星,係舞台上舉手投足都令人離唔開目光
Btw冇記錯就係97年
佢97年好似冇喺美國開演唱會
我以為你講01年嗰次添
點解咁樣問係因為完咗場show十個鐘之後就係911...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞