Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
多謝你!! 但點解笑咁耐
And he's not here anymore......
唔使多謝!!
我多謝你地肯抽時間睇就真

侵侵加油!!
梳 笑中有淚 真摰的友誼係開心 篇文係你打定轉載
He’s here, he never leaves
絲嗰句橫間
有啲意外 咁我平時要正經啲先得
每一粒字都係我親手打 語音都冇用過
一路聽住侵仔訪問 一路譯返出嚟
所以如果你有邊段想聽Trump親口講嘅 我應該可以搵返source出嚟
巴打
好有人機 抵俾正皮 我諗好多香港人甚至全球人到而家都俾傳媒洗腦到 連mj還左清白都唔知 主流媒體既可怕
心機
WWE劇情上嘅死敵,現實中嘅老友。
咁佢哋真係仆街啊嘛 仲要Michael係佢老友
你好撚柒呀
屌你老母化膿爛臭閪
人機

多謝吠絲!!
傳媒真係好大威力
美國年青人唔敢講 但我絕對相信香港年青人係有自己分辨是非嘅頭腦

再次多謝你
好感動,邊個話trump種族主義嘅,真係好心佢哋留意下原來trump同mj係老友,仲要係核爆都唔割嗰隻
係,識佢啲歌就知佢個人愛心爆棚,又好真誠同單純
多謝巴打 好鍾意你嗰句核爆都唔割!
一路真係好中
二來用喺美國總統身上特別有feel
啲人話美國既事關我地咩事 我都冇氣同佢地嘈
有腦既香港人會一直與侵侵同在
多謝巴打

希望特朗普會撐住,正如佢15年前撐MJ一樣:「好難贏,但我有預感佢會贏」
十年前佢既死 好多人都聯想同deep state有關
但今時今日 咁多一致立場既媒體出現 外國居然唔再懷疑deep state control緊風向
係deep state太deep 定係deep state係世人眼中唔再具威脅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞