Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
你個名
唔怪得佢地
當年咁難fc
全世界報紙都咁報果陣邊個會覺得係假新聞

就算去到今時今日,除非佢地咁岩睇到呢d 解釋post/解釋片,唔係都唔會專登去search,
然後就會到今時今日都繼續信
係幾個鐘...
嗰個主持咪就係害到佢雞毛鴨血嗰個Martin Bashir...
如果唔係佢 唔係呢套紀錄片 應該真係冇之後嗰單官司
好想用佢個名 先下手為強用咗先
我屋企人係mj迷,我細細個已經成日睇佢啲帶,有次有幸屋企人買到飛可以飛過美國睇佢演唱會,雖然嗰陣仲係小學雞,但佢係舞台上面嗰種魅力至今冇一個明星可以及得上,同睇錄影帶完全係兩回事,係名符其實既超級巨星,我仲記得佢登場嗰下我全身起晒雞皮,嗰種感覺我呢世都唔會忘記,我仲記得佢過身嗰陣成家人喊撚到仆街唔開心咗成個月,我諗我呢世都唔會再見到第二個mj了
LM再慢慢睇
一直相信MJ都係好人
已訂閱
多謝巴打
唔係喎我嗰陣睇係個女人主持嚟嘅,仲同MJ有講有笑,冇記錯仲有同佢去一間店,好多大擺設,用金做都有,總之勁貴,MJ隨心買咗幾件
第一次聽佢個名都係呢個讀法,呢個係咪香港讀法
俾個 MV ending 嚇親
so99y for
同屋企人一齊睇埋上面咁有心機條片
Michael細個果陣, 就係俾佢老豆點佢做呢樣做果樣, 冇哂自我
所以佢堅持俾佢自己仔女行自己想行既路

我覺得就算 Michael 在生都冇所謂
Michael 支持侵, 都唔會迫 Paris 反登 (我估
辛苦晒!
我都諗起除步高
有病?覺得好撚好笑?
真心好多謝你分享!!!寫得好好呀
女人好鍾意victimise 自己係事實
冇論直接定間接
Johnny Depp 好慘
買野同跳舞應該係同一套紀錄片
但個主持係男人嚟㗎喎

女主持講有笑 係咪撈亂咗奧花雲費
唔使fing喇 講緊你呀巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞