Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
多謝你!!
本來驚66分鐘會唔會太多廢話
但見到你話有point真係好開心!
本身有啲怕,不過唔經唔覺睇曬,支持
真啊,次次見到有人平反都會有D之前冇見過既資料。
Michael 既好真係講極都仲有咁次次見到都眼濕濕
但都好嬲到依家網上仲有班撚樣係到信Michael 係衰人
笑咗有啲怕
其實我都有啲怕

但真係好多謝好多謝你
YouTube又好 連登又好
每個留言我都認真睇哂
見到大家肯花時間 真係文字表達唔到嘅多謝同開心
睇過你講
再推
做咩搞到全世界都想佢死?
去到2,3am開始
呢個post嘅主角 突然由侵侵變咗mj
原來米粉係夜訓過侵迷

唔使勞氣
我相信會越嚟越多人知道真正嘅mj係點
成日都信一樣野 就係如果世界上每一個mj迷 都同一個非mj迷講返真相
唔需要多 一個fan講俾一個非fan就夠
已經會有double嘅人知道真相

我信香港人蠢唔哂
我自己都會繼續寫下野整下片
唔使勞氣
細個阿媽成日都俾Michael 既歌我聽,而且我細個成日會拎Michael 個幾隻MV碟黎睇又有故事,歌又好聽,Michael 又靚仔
個時我咁細個已經俾Michael 吸引住,D碟成日當卡通片煲

細個都有因為新聞而懷疑過Michael 係唔係衰人呢,但心入面唔知點解好抗拒依個想法,好想相信Michael 係好人。所以次次聽到都會同自己講係Michael 太好人又太紅所以係班人拎佢黎做新聞

因為睇碟見到佢同小朋友相處,再加埋we are the world(作到首咁溫暖既歌既人點會係仆街) 真係覺得Michael係真心鐘意小朋友。
而且細個都知佢童年好慘,好自然都會覺得Michael咁鐘意小朋友可能係因為想補翻自己既童年
見到佢係Neverland 真係玩得好開心,真係好似小朋友咁

細個唔係好了解Michael 點解個樣會變左咁多,都有俾新聞專登影到蘋果照妖鏡咁既相嚇親但嚇到之後就會覺得自己好仆街
大個知道到Michael 係因為病先咁就更加覺得佢好慘明明係病,已經好辛苦,大眾仲要咁樣抹黑佢
trump
佢地一個性格獨特 一個成長獨特,異於常人 但常人自以為了解佢地,一個唔介意人誤解 一個比人屈
Mj世界好天真 無諗到和解咁大代價
難得一見嘅好文
多謝巴打
本身都想講侵侵,覺得佢2個既友情真係好感人,但仲未係好了解所以只係打左Michael D野

細個阿媽唔知到個世界冇得漂白真係信左
好彩大個左識翻D野即刻同老母講翻清楚曬

好多謝巴打咁有心打左咁詳細既文啊,真係好感人
篇文我俾老母睇條片會捉埋佢一齊睇

成日聽到老一輩講Mj點點點就覺得好on9
比人唱到咁都依然用真心去對待世界
到依家身邊嘅同輩即使知道Mj嘅真相但亦都唔會留意Mj就覺得好可惜
自己都幾鐘意Mj
你講得好啱!
好記得佢追思會上面
民權領袖Al Sharpton致辭嗰陣同MJ仔女講話:
「我想你地明白,奇怪嘅唔係你地爸爸,奇怪嘅係你爸爸要面對嘅呢個世界」
好文真係唔敢當 都係盡力用自己方法分享呢個故仔
但好開心聽到你咁講 多謝你
屌你老母
啲媒體到底有幾垃圾

好撚變態
係畀侵無條件嘅信任感動到
想像吓如果我都有個朋友會好似侵咁
全世界都背棄我 而佢信我幫我
畀地方我住又畀啲仔女同我玩
侵咁做係畀全世界睇住 佢都有壓力
但佢都肯咁做 嗰種朋友間嘅「羈絆」
大家講個信字
畀着我會感動到傻
打贏官司 侵侵跳返首billie jeans同bad 得唔得
諗起啱啱鍾意Michael嗰陣嘅一段經歷
當時同爸媽嘈得幾激

我話MJ對眼好靚
跟住我老竇話太多眼白 係咪漂白埋對眼
之後我話佢唔係漂白
點知我媽加把口 話「佢真係漂白嫁傻仔」

呢件事呢幾年嚟都好深印象
與其嬲佢地 倒不如做啲野幫MJ平反
所以我寫呢條片份稿嗰陣 一直都係諗住佢地而寫
到有機會就會播俾佢地睇

估唔到絲打都想捉埋屋企人睇
好多謝你咁支持!
唔理世界其他人點睇 做自己 做對世界好既事
好吸引
兩個都 有班想法極大差異既關注者 受信任自己既人愛戴 受唔了解自己既人討厭
侵咁做係畀全世界睇住 佢都有壓力 但佢都肯咁做
呢句講得好好!

Btw見到羈絆唔知點解諗起數碼暴龍
74喇...唔好恰佢老人家
睇返佢跳YMCA已經心滿意足
絲打細個都幾成熟喎 諗野都幾全面
我細個真係好膚淺
覺得佢長頭髮 戴住超 又上報紙 咪壞囉

如果個個都好似你咁樣
諗下佢會唔會係因為人善被人欺呢 會唔會係真心鍾意小朋友呢
而唔係見到有人metoo就信
佢生前會開心好多好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞