Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike

真正戀童果個
加埋選舉舞弊
暫未受到懲罰
見到連登仔批評媒體抹黑政敵真係得淡笑。明明幾年前一模一樣嘅野先係香港發生過,大量左膠政客夥同所謂民主大報肆意抹黑杯葛拒絕與之同港合污嘅新政治人物,而連登仔當時唔單止親歷其境而且係有份參與並為黑媒搖旗助威。就算時至今日,明明一兩星期前媒體同政棍紛紛無視選舉舞弊而投向邪惡陣營,尋日一單戇尻總辭新聞就令連登仔高叫真香。

弱智學人扙義執言,反而更顯得自打嘴巴。你地都係算尻數啦
https://youtu.be/HKAYp2_sXXk

有冇人有睇
好追貼潮流 不過我未睇lol
用人不疑,疑人不用。
啱啱睇哂
啤梨竟然將成篇野由頭到尾讀咗一次
仲加咗自己意見
好感動!
我以為你未聽過先會咁講
羨慕
今次大選將所有fake news左媒一鑊撬起
黎緊都可算係為MJ報仇
翻聽啤梨讀喊多次
突然間諗起四個字 - 在天之靈

相信MJ在天堂一定保祐緊Trump family
想問下大家,如果將呢一個故仔用好似#2嗰條片嘅模式整出嚟,可能配啲片上去,或者加返特朗仔親口講嘅clips咁有冇得做

定係覺得好似啤梨咁,純粹用聲講返個故仔出嚟,跟住加啲個人見解已經好夠
其實你現成果條片已經好好,有哂訪問片段
果d訪問片段係強而有力,絕對原汁原味keep最好,呢個moment有人幫你用英文表達分分鐘爆1m view

啤梨果隻只係陳述啫,同你果編報告文學差得遠
巴打個名 係咪好鍾意MJ
香港頭號高調MJ迷!
多謝巴打
不過現成嗰條係幫MJ澄清謠言
Trump佔嘅部分只係好少好少

我意思係想整一條真係MJ & Trump only
如果將呢篇野轉咗影片好唔好
不過已經決定咗了 改下份講稿就會開始錄

內容其實大致上應該差唔多 但會比呢篇文詳細少少
同埋會將所有侵嘅訪問片段都剪哂落去
希望到時都見到大家啦!
終於睇晒呢條片,好有心機嘅製作冇得頂,睇完呢條片發覺好多嘢我都唔知
以前都睇過你幾條片,但冇配音冇睇晒,有配音好好多,建議你將呢條片分幾個段落出,始終好多人唔會一次過睇晒一個鐘
希望你出多啲關於M J嘅事蹟,歷史,等多啲人知道
文嗰方面你絕對係
呢個世界
媒體創造出嚟
高調都未必好事嚟
有時好似好煩咁
我有朋友話佢一見到有呢篇文 就有預感係我寫
Anyway多謝你支持!
呢條片除咗主要希望幫MJ平反之外
都好希望可以帶啲小資訊俾唔完全熟悉嘅MJ迷
所以聽到你咁講真係好開心

估唔到你有睇過我啲片 多謝你
冇諗過竟然係有配音好好多
幾驚加咗把聲反而趕客 但真係冇其他方法
嚟緊我想用影片講下特朗普呢個故仔
希望到時都會見到你
唔會趕客呀
巴打有啲自信啦
好期待你條新片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞