Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
係不世奇才唔係不世出
下 雖然有好多人都認為佢係戀童漂白
但相比起亦都有大部份人知道戀童係俾人老屈
漂白係因為白斑症

MJ點都唔會係地底泥
MJ仲在生既話
邊個明星仲敢出黎支持敗登
多謝你
多謝你
好彩巴打唔覺得條片好似你個名咁

呢條偽粉撚樣收撚皮啦。
MJ嘅地位就算點衰都仲係king of pop
但mj真實真係一個徹徹底底嘅好人
老土啲講真係人間天使

侵有佢呢個朋友真係福份嚟
雖然侵係mj低迷戀童打官司都仲咁相信mj
可以話佢兩個都係徹徹底底嘅好人
多謝你
BGM都搞幾難搞,一時又驚大聲、一時又驚細聲,落啲位又要諗過度過,好彩巴打睇到心思

Thumbnail真係盡哂力,冇乜天份
唔係串你,但如果各位有啲高質圖嘅,真係可以俾小弟用下

講笑,多謝你!!!
更確信侵侵係好人
睇完段片好想喊,
因為好細個都聽過嗰啲醜聞,
但係由細到大都冇諗過去求證。
佢真係被人屈咗好耐
比班左癌屌撚死
明明之後FBI講咗話無證據
唔怪得侵侵咁落力要收光明會皮
呢樣幫你唔到
不過你一開始冇寫係自己剪,覺得可能會有人睇到張thumbnail覺得係content farm video所以唔睇
侵嘅性格好容易令人誤會佢有偏見,唔適合做總統
但呢兩年間見佢對支那嘅態度變化,同埋知道佢默默做咗好多嘢
好努力咁Make America Great Again,就越來越鐘意佢
多謝你
係咪我整都唔重要,最緊要真係幫到MJ同埋大家鍾意
Trump 真係近代一個好重要既偉人
唔想咁高調嘛

唔緊要㗎 只要睇到嘅人鍾意就夠
Trump is racist = joke
哭了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞