Donald Trump & Michael Jackson:「種族主義者」與「黑人戀童犯」的友誼故事

907 回覆
2522 Like 15 Dislike
應該係仔仔Prince同姐姐La Toya有
不過盲反唔會睇到,淨係會睇到MJ一個白咗

啲人話侵racist sexist次次都係剪頭剪尾
再扭曲佢講嘢嘅意思
然後啲左癌就睇都唔睇就鞭

佢撩女仔我信
其他得啖笑
多謝你嘅分享,我好掛住佢
好記得2005年MJ俾人告戀童,Eminem拍咗條MV串佢1984年燒傷頭髮單野
訪問嗰陣俾人問返佢點睇,MJ冇發脾氣,淨係話自己做咗大半世藝人,從來冇攻擊過任何同行,因為好嘅藝人唔需要咁做
即刻收咗Eminem皮
https://www.youtube.com/watch?v=5Wddy_x7uag&t=38m31s

By the way訪問佢嘅呢位記者Geraldo Rivera,忠誠程度都拍得住Trump Trump
雖然佢係記者,但05年嗰陣都唔怕有哂既定立場咁,公開話信MJ清白
去到舊年Leaving Neverland都不斷上電視訪問撐MJ
原來佢地識
震撼係因為男人浪漫?
我好記得#1最底拜登張圖 係我今日自己食晏嗰陣search返嚟
唔係誇張 嗰陣真係睇到好唔開胃
我碗魚蛋撈變到好難食
多謝你! 我盡量試下用個冇咁直述嘅方法寫出嚟 如果唔係驚太悶
好彩你覺得好睇!
你唔係覺得MJ會冇我出現下話

呢排Trump唔太順利,好想做少少少少野支持下佢
雖然真係少到佢都唔會睇到
但你地睇到,而且鍾意,我都好開心
去到差唔到#500先見到絲你!

多謝米高絲 原諒我極hard sell
好多謝你地喺另一個post都一直都陪我9up 又支持我條片
我都係啊巴打
多謝你鍾意!
呢個故仔真係幾感動 特朗普完全係男人的浪漫
所以都好想用自己方法同大家分享下!

我都好掛住佢 每一日都係
唔好意思 原來我冇追蹤你依個ac
即刻追蹤返 下次我會9秒9彈出嚟
我都好掛住MJ...
屌 死變態
多謝樓主
今次係好機會認知到傳媒之惡
MJ :Just call my name and i'll be there
個孫女係咪有裸照喺hunter電腦
 到而家, 仲有好多人話MJ係玩細路同漂白

但成個世界得MJ係漂白, ON99
高汁希望的特朗普長命百歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞