虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会愛好者交流區暨動畫討論區(16)我永遠支持田中仁

1001 回覆
5 Like 5 Dislike

柒撚左,琴日睇話11月4號有貨,唔想同其他野分開運,諗住今日先按掣買,點知頭先睇要11號先出貨,屌
已經到左轉運倉
岩岩醒起再屌
不嬲呢個project由好耐以前就係用2.5次元黎做賣點sell
3年聲優之間積落既關係 隻閪game完全顛覆哂 話25就25
game寫到d關係紙咁薄咁款
預左會有人反駁因為係隻閪game delay所以先會攪到咁尷尬咁 呢個我都認同係事實 delay的確係影響好大
但隻閪game其實上年9月已經正式關始營運 正式推出見街都過左成年
咁撚長時間都改唔返劇本去適應返家下個市場既話就擺明係間公司既無能 個寫手垃圾啦
仲係到周圍spin
你識轉運咪得 好易
唔識都好易
日本Amazon 唔使呀,我都係貪有直運香港先選amazon

同埋要留意返係由Amazon販售呢個,因為我見到由另一間店發送係唔會直運香港
未必的 AMZ都有時唔送
係,所以要留意,但今次op 同ed 都直送香港
臨賣先送咋
上2,3個星期睇ed都仲係唔送
家下amazon改左制 好撚濕鳩
臨出貨果排先放返比你海外出貨
係喎,動畫三首插曲隻碟冇直送

https://m.gamer.com.tw/home/creationDetail.php?sn=4903188
淨睇動畫未必明到
睇左首歌先
d人死哂?
平時我愛佢係天才 做既野都係有哂規則
運動既佢知要點做 跟住做唔犯規就無死
讀書就更加唔洗講
但係去到做school idol呢d無固定規則既野佢就好迷茫唔知點做好
ema就咁岩個爛gag開解左佢
佢唔需要自己一個去苦惱 因為佢唔係剩係得一個人

我自己就咁理解
天王寺手足個故係9個入面算最易搞果個
希望牙仁比到驚喜我

呢個我覺得有小小係逆向既
佢唔係被引導出個答案
而係被引導番去自己初心/原動力
愛個角色基本設定就係一個好有能力既人
無論讀書定運動都好勁
糞驚年代已經有會去運動部幫手既設定
動畫追加左佢係IT系/理科人既設定
配合番仁哥安排比佢既對白
就係一個天才得黎又擅長搵model ans/識跟規矩爆機既

愛既煩惱就係佢想搵自己想做咩school idol既時候
ksks同佢講做school idol無正解
一路都跟開遊戲規矩既愛就開始迷茫
emma同佢講段說造就係點醒牙愛搵番自己既初心/動機
愛之所以咁鐘意幫人代打/刷成績
佢既初心就係想令人開心
emma段說話令佢留意到呢樣野
所以愛先叮一聲諗到自己想做school idol既目標
都一樣想令人開心/笑住睇佢既stage

補充資料就係上個星期生放
村上有話第4集開頭開頭愛其實係focus緊被牙菜感動到既觀眾
多過focus係牙菜身上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞