虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会愛好者交流區暨動畫討論區(16)我永遠支持田中仁

1001 回覆
5 Like 5 Dislike

好似日文黎
有冇人解比小妹聽
係咪d日本人盛讚LLAS故事?

我水區D朋友仔唔係咁講
無啦啦選多次學生會果時已經ON9
果時唔見有人出聲屌雨狗?
屌左
唔講都唔記得前兩團好似已經係知名神級idol黎
[認真][N1999]
認為校園偶像的作曲作詞太低質
但AS世界μ's同Aqours都係優勝既強豪

Mia100曲有30曲熱門相對於作曲組真姬同梨子
將舞技可以同繪里平分秋色既果林叫去伴舞
根本係直接對μ's同Aqours既侮辱
睇黎唔係小妹妄想症
唔係 我d fd唔係咁講的
咁你D FD點講
雨哥將1隻手機遊戲入面其中一章升級起對成個LL series開戰
你話唔係特登都唔信啦
手足
雨哥應該反埋superstar
一黎就將中國人寫到極黑暗
你叫D人之後點接受可可
最強muse手足 忍撚左爛鐵咁多年終於出手
你d水狗朋友仔
雨爺屌打啦
唔熟 但我覺得雨爺寫得好好欣賞佢有咁獨到既思維
雨爺有Fans club未
鬼滅粉認真答鬼滅有咩好睇
https://lih.kg/gjtdES

有冇人開個LLAS粉
這是一篇與現在的風向完全大逆風的文章,無法接受這章劇情的人,建議現在立刻點上一頁或右上角,不要在看完後再來爭論些有的沒的,以上

呢幾句幾屈
if you can't beat them, join them
中晒計
比雨狗吸晒d視線
ED要人
ED一如first impression唔會令人失望
只係OP有點相形見拙
NEO SKY, NEO MAP! 寫嘅係
每一個人都有自己張地圖
而我唔需要跟住你果張行
我想見證你嘅夢想 同時你都想見證我嘅夢想

睇到呢句係咪覺得20章好撚合理呢
我都比佢說服左

但我屌你老母臭閪成首歌個重點係
「笑いあえる君がいれば嬉しい 今日もありがとう」呀
虹動畫同以往係劇情上最大嘅差別同著眼點
就係「勁敵」同埋「Solo」
NEO SKY, NEO MAP呢首歌都係圍住呢2樣野黎講
之前都提過好期待田中仁智會點處理呢2個重點
但垃圾game就可以將呢2個可以話虹團core嘅部份扭曲到咁
有時真係不得不佩服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞