ASUS Zenfone 討論區(8)

984 回覆
8 Like 34 Dislike
我上個月買既7,已經試過兩次係啦啦重新開機
zenfone 7 終於就快賣晒
ASUS都沉𨳊晒
ROG無人買?
zenfone討論區
ROG不嬲有專用po,有無人keep住討論就另一回事
長期沉係海底?
點牙白卡,成個連登既手機集中po都唔歡迎你,有咩感想呀
我唔係要人歡迎為主,主要揭開手機台同硬件台有一大老屎忽會員以外面私Group控制形式去操控呢兩個台幾個大區嘅輿論風向,敗壞緊連登呢類開放式討論區風氣
仲有,我一入嚟留言講呢類事,網上就會記錄晒,外面非會員都可以睇到知道乜事

49693老屎忽喎 果然係 老屎忽先會招呼我,點解都做到老屎忽,話我白卡都被我氹到我想你點回嘅行為嘅?你哋班老屎忽。用新招數啦,你上當啦
咦?點解你又係同某名"愛支蠕動打手"d style咁似既?
又係講一大段嘢辯駁跟住仲要嘗試搵d所謂"黑歷史"/"你咪一樣犯過錯"嚟想人收聲架呢
喺"非制裁po"既純粹一句how are you方式既問候都可以令你咁上綱上線,你都幾無安全感wo
49693 你係連登覆我就唔該用番連登身份去講?乜柒愛支蠕動 你好鐘意去愛乜支乜蠕乜9動睇打手點對你,你藍屙嚟?
9唔𨶙搭8。

你班人自被我踢爆所作所為後,啲小學生行為就唔敢對我再做,標題都收憸晒。
代表咩?代表你哋真有做過我所講嘅惡行係真

放心,你班老屎忽最鐘意係連登搞呢類私Group形式約定旗成管理手機同硬件台,我就唔會係連登裡面唱,去出面各大少平台/Group慢慢向外人分釋你哋控制輿論手法,等外人或已經係連登巴絲 嘅一入到呢兩個台邊幾個會員開嘅po邊個brand區都要有介心
有啲老屎忽我又知道佢哋真實身份喎! 點對外人講好呢 #giv
白卡連asus都踩場?
係啊,引你件柒碌出嚟表演畀外人睇
終於感受到ASUS既威力
部機琴日跌左一次, 今日FLIP CAMERA廢左
七進七出
ZenFone 6開始壞
快叉都要2個幾鐘先滿
我都係,用左兩年,開始壞
到底ASUS幾時先明230G重既手機唔係普通人可以駕馭到
成個手機台都係iPhone, Asus好慘。
不過又真係換唔落手。

利申:zenfone6 仲用緊,壞壞地
想要細mon 旗艦真係無咩選擇 仲要有齊ports
z8 其實唔貴 但係相比起a52嗰啲就當然唔抵玩
想要細mon 旗艦真係無咩選擇 仲要有齊ports
z8 其實唔貴 但係相比起a52嗰啲就當然唔抵玩

非大陸廠嚟講,Zenfone係最平嘅旗艦機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞