ASUS Zenfone 討論區(8)

984 回覆
8 Like 34 Dislike
咩價位?
係 1010 買 8 gb / 256 4,898
要上台?
淨機
客戶價?
唔係。用電子支付-300 。
有冇爸打問左成哥7pro trade 8收幾多?
z8 開價幾好,唔知4000千 續航如何
部機熱唔熱
未打到機。youtube 連登就無發熱
但好撚多app開都開唔撚到
https://www.youtube.com/watch?v=IdkIBtP7j3Q

對部機影相有擔心既可以睇睇台仔評測, 似乎係夜景Software調較上ASUS都係力不從心
我覺得7 pro 轉 8 個相機降晒級 不過7 pro 好撚重就真係事實嚟
估佢遲啲會出 8 Flip Pro
8flip仲要冇12gb ram/16gb ram
如果唔在意cpu唔打機,諗緊A52 5G定 ZenFone 8
唔打機梗係ZF7 Pro,有OIS,影相隨時靚過新機
頭先去試兩部ZenFone 8

camera zoom in zoom out個畫面勁lag

ZenFone 7的巴打係咪都係咁

btw, 好多Android機都係咁,點解會咁
佢D預載app? 定其他?
咁撚癲連app都開唔到?

影相拍片熱唔熱?
師兄係邊間有得試?
今日行過中環觀塘將軍澳都冇
沙田豐澤
由即日起至 5 月 19 日期間於 ASUS Pro Shop、1010、csl.、豐澤、澳門電訊及澳門堅毅行,選購 ZenFone 8 8GB + 256GB 及 16GB + 256GB 版本,和 ZenFone 8 Flip 8GB + 128GB 以及 8GB + 256GB 版本,即可享高達 $1167 禮品優惠,包括:

唔係全部電器店都有
自己download 既app
傳說對決。kmb 都唔得
尖沙咀亞太中心 1010
自膠,當咗細8spec係flip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞