ASUS Zenfone 討論區(8)

984 回覆
8 Like 34 Dislike
成個裝甲咁
個相機成日飛小小出黎係咪有問題
好似她鬆咁
部機都真係幾重
訓係度睇utube隻手好快攰
問過凶宅FB CS同其中一間舖,都話-$900特價暫時唔會完
唔減邊有人買

等佢減1500 先買
今日問左兩間凶宅同好多手機鋪都無實機玩/賣
諗住去門市凶宅買, 屈佢送D垃圾,
點知兩間都好hea, 可能無乜佣....心大心細緊黑定白
BTW 官網今晚完減價
呢部野係香港好小眾
rog3四圍都有機display
凶宅唔係間間有得試, 反而CSL會有, 之前等巴士隔離有間舖行咗入去試
佢本身好似送MON貼同埋咩六個月屏幕保障
同凶宅個網寫嘅一樣
色就冇乜所謂反正用犀牛盾
今日去凶宅出咗白色 但未有時間換機, 可能過一兩日先
以香港ASUS呢個賣法減千五真係有啲窄
出張信用卡拿下迎新優惠當平多咗就算
ching 可唔可以叫到佢幫自己貼埋張芒貼, 廢事煩
犀牛盾個個都話想用, 你地係邊到買?
你可以買嗰陣問下我都唔清楚
MON貼因為事前唔知有, 所以自己買殼嗰陣順便買埋貼
今日出機嗰陣以為犀牛嗰塊好啲就自己拿返屋企貼
但唔建議買犀牛個MON貼, 塊嘢閪閪哋

至於個手機殼我係上台灣官網買, 順豐等幾日就到
買之前記得用 "翻轉ZenFone7", 有9折
如果香港買可以上histrend.hk, 黃店嚟
白色開心使用咗幾日比想像中好用
有興趣入手
係就快, 唔知凶宅優惠做到幾時
原裝有無apps讀qr code?
跟機相機app 已可讀QR Code
7同7pro 分別係128G/256G??
7pro 相機有光學防震
THX Bro
諗緊呢部定Iphone 佢個價錢好吸引
價錢差好遠
865/865+
用開Ip6s+, 終於等到12可惜仲係m字額同埋唔鍾意條邊
最後決定試下用android
或者到時iphone 有吸引我既地方先返去
Iphone 吸引到我留係到,只剩返個system 同airdrop
同你一樣 我IP7 Plus 換機
見ZF7Pro Full screen moon 幾正
又做緊特價 1516中
我諗左好耐,最初諗住買rog phone 3 國行$4350,但諗諗下都係買行貨穩陣,我最後唯一對手得返s20+ $5880
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞