Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
Star Citizen
留名等bin c
賣貴你又屌,賣平你又驚
如果本身driving mechanics / physics整得差, D車整到幾好都冇用
Witcher3 主線都唔係好短

賣得平又屌買得貴又屌
所有服裝風格都伴隨著特定的人口統計特徵和特定的社會階層。 例如,在貧困地區通常會看到熵值主義風格(Entropism)

販賣機的外觀會隨著地區的不同而改變

下雨時會在街道上看到積水,當太陽出來時積水就會消失

部分區域會有能使用二段跳的人才能走的捷徑

遊戲中會有平檯地點,它們的主要目的是讓玩家能進入有利的位置,像是狙擊點

有空中擊殺

在遊戲一開始,玩家是不能劫車。玩家需要提升特定的屬性才能劫車,體質屬性能讓玩家直接把駕駛丟出車外,而技術屬性能讓玩家偷走停放的載具

玩家是不能擁有偷走的載具,不過基本上玩家看到想偷走的載具都能用其他方式來獲得
玩家可以呼叫自己車庫中的載具

有時候玩家可能必須穿上特定的服裝

在夜城漫步時,玩家很少會聽到音樂。 反而是會聽到城市的聲音

每個幫派都會有他們專屬的戰鬥音樂

在某些情況下,玩家可以拿走人們的生化改造

轉貼巴哈
屌呀,劇透曬
唔想劇透就遠離 youtube twitter reddit 連登
https://youtu.be/TuAhYsBC5oY
呢條片都有唔少試玩資訊
btw大陸人既片 自己決定睇唔睇
其實係咪都會玩,到時一定知,睇完仲無驚喜
30日
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=23379&snA=286&tnum=1
Taiwan officially declares permanent independence from the mainland, hires Arasaka to retrain their military. Again China is still too involved in internal problems.
台灣 正式宣布永久脫離大陸獨立,並且雇用 Arasaka (日本超級企業) 來重新訓練他們的軍隊。中國還是太多內部問題。
想問下 MygameHK 買同呢個兩個網買既實體版係咪唔同?
我見mygameHK 一樣係468但係show出黎係典藏版
2077 Kang Tao改左做支那企業
今次短d但預你玩幾次
可惜我已經買左Steam同GOG版
典藏版 我見過嘅都3千起跳 有figure嗰個
我諗我知個分別了,出返睇原來典藏版已經無貨,468有貨應該係pre order版,只係佢copy and paste左典藏版個內容介紹落去

Anyways thanks
好唔真實 仲有一個月就有得玩啦
想像唔到仲有一星期甚至一兩日果陣會點
應該會成隻小學雞去旅行咁
前一晚訓唔著
對上一次咁期待既應該係rdr2
前一晚都係有少少訓唔著
但今次係仲更加期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞