Cyberpunk 2077 Night City Wire 第4集

947 回覆
12 Like 3 Dislike
老老豆豆,上連登真係勿認真
自從上年大家都有眼見連登的確多左好多低質會員,pr acc,引戰狗,支那狗,警狗etc
其實呢啲垃圾係網上講既野,洗乜咁認真呢
你睇到啲低質cm 而覺得嬲係好正常,呢個係正常人既emotion同反應
但如果你因為嬲而開地圖炮,你咪正正中左條友既圈套囉
果條引戰狗話完人之後就無再出過聲,佢企左係一個上把位睇住你地互屌炸
笑死
你要抱住一個諗法係

網上佢就也文也武,現實佢就只係一隻鵪鶉咁,暗啞底都只係一個loser irl
其實係2077 delay個tweet個到都係瘋狂罵戰
邊個嬲先咪邊個輸 輸唔係輸比對方 係輸自己既精力同時間
見到上面咁努力打一大篇野話自己無嬲就覺得佢真係好嬲
同感
認真便輸了
係,佢隻隻都咁,玩得呢隻就玩唔到第隻
自己同自己鬥
已經覺得會再延期
2021年見
三套我都無提過
我唔會用人地都無整所以佢無都合理呢一種講小學雞講法
不過見你講到就提下你啦,blade runner全名係blade runner2020
打錯係2049
你係咪撈亂咗2049
唔識就唔好又沖出黎柒啦大佬
2049第2套黎喎
Original 係1982年嗰套
佢想拋書包 點知
Blade Runner 2049仲有三套前傳2048, 2036同2022
條傻鳩一個都撞唔中
今次瘋狂出trailer又揾埋keanu拍片,以為坐定粒六冇死喇
所以再延都唔出奇了
巴打,唔洗同佢地道歉wo
其實倒返轉諗就明
如果官方第一時間就出到大全部車都飛行車,有唔同種類飛行引擎咁
你估呢度班傻仔會點?
你覺得佢地會唔會屌官方唔夠cyberpunk?
咪又係照奶,然後一樣同官方相反意見=傻仔
佢地個立場係
官方=一定岩,官方無做=唔需要
根本無思考既,你見佢地3句唔理2句就笑9人就知唔係真心討論啦
特登拉上黎搵返你個留言,巴打唔洗咁上心
巴打 唔洗理條友 條友柒左想同你圍埋同一個爐
你唔理佢佢邊有暖可以取?

根本無思考既,你見佢3句唔理2句就比人笑就知唔係真心討論啦
特登拉上黎搵返你個留言,巴打唔洗咁上心
多謝巴打提供論證講多d得唔得
不過見你講到就提下你啦,blade runner全名係blade runner2020
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞